Att köpa nyproduktion

Ditt livs bästa affär. Tillsammans förverkligar vi bostadsdrömmar!

Att köpa en ny bostad är en stor sak för de flesta av oss. Det är en stor investering och det är där du ska bo – och leva. Ditt hem ska inte bara vara praktiskt i vardagen utan också vara den plats som du alltid längtar hem till. Guide till att köpa bostadsrätt.

Stora möjligheter att påverka

Att välja nyproduktion innebär stora möjligheter att vara med att påverka ditt framtida drömboende. Från det att du har blivit nyfiken på ett bostadsprojekt och anmält ditt intresse startar dialogen – och därmed din möjlighet att vara med och påverka. Hur ser din drömbostad ut? Vilka funktioner är viktiga för dig?Vi jobbar för att underlätta din resa från första intresse till inflyttning. Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.
Läs mer: Så här går ett köp av nyproduktion till.

Visste du förresten att 90% av de som en gång har köpt en nyproducerad bostad väljer det igen när det är dags att flytta?

Många fördelar med nyproduktion

Att köpa en nyproducerad bostad av Veidekke Eiendom ger dig som köpare många fördelar. Ett fast pris, med en förutsägbar boendekostnad och utan behov av ombyggnation och renoveringar som kan anstränga både ekonomin och förhållanden. Du får även en bostad som är uppfört enligt de senaste byggreglerna där krav på byggnadsteknik och energibesparing ger dig en sund inomhusmiljö samtidigt som den ger en mindre påverkan på den yttre miljön. Helt enkelt ett väldigt klokt val! Läs mer här: Sju skäl att välja Veidekke

Veidekke Tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

Läs om Veidekke Tryggt köp här

Vad har jag för garantier?

När du köper av Veidekke Eiendom ingår dessutom ett antal värdefulla garantier som skyddar dig som köpare.

Läs mer om garantier här!

Så här går ett köp av bostadsrätt till

Att köpa en helt ny bostad är lite speciellt – bostaden finns ju inte ännu. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in.

Läs om hur det går till här

Så blir du VIP-kund

Om du hittar ett projekt som du är nyfiken på ska du anmäla ditt intresse här på vår hemsida! Att vara intressent hos oss är kostnadsfritt.
Läs om hur det är att vara VIP-kund

Varför välja ett hem från Veidekke?

Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.

Sju skäl att välja Veidekke

FLEX-Småhuskoncept

FLEX är konceptet som sätter dig som kund och dina specifika behov i fokus. Vi erbjuder vackra och yteffektiva kvalitétshus där du kan välja mellan sex alternativa planlösningar, beroende på vad som passar just dig.

Läs mer om Flex här

Artiklar och inspiration

Välkommen! Här hittar du artiklar om nyproduktion, bostadsrätter och äganderätter. Ibland handlar det om juridik andra gånger om ekonomi eller försäkringar. Hoppas du hittar vad du letar efter.

Till artiklar och inspiration

Svanenmärkta hem

I dag står byggbranschen för omkring 16 % av Sveriges direkta och indirekta utsläpp av växthusgaser. Det är något vi har bestämt oss för att ändra på.

Läs om våra Svanenmärkta hem

Nyproduktion av trähus

Är du intresserad av nyproduktion av trähus. Under varumärket Folkhem marknadsför och säljer vi flerbostadshus i trä. Titta in på www.folkhem.se och läs mer.

www.folkhem.se

Frågor om att köpa nyproduktion