Trender inom inredning 2019

Lyssna på Liselott Lövström berätta om årets trender och färger inom inredning
Färger och trender 2019

Hitta ett nytt hem i vår - och skapa plats för din personliga stil. Med enkla medel kan du få till en härlig vårkänsla inomhus. Ett tips är att byta färgskala och enligt vår designchef Liselott bjuder årets inredningstrender på allt från pasteller till sotade kulörer, liksom naturmaterial som trä och metall.

Publicerat av Veidekke Bostad Onsdag 20 mars 2019

Frågor till Liselotte om inredning och design

Vilka färgkulörer är det som gäller 2019?
- 2019 bjuder verkligen på mycket färg. Det har varit på gång ett tag med mer färg än det varit på länge, så just nu är det väldigt få vita väggar och mer färg från hela skalan, men lite grupperat, så en del är lite mer pasteller i ljusa sotade kulörer - inte fullt ut 80-tal alltså. Sedan är det lite mörkare jordnära färger, inspirerade från loungemiljöer.

Vad ser du för trender inom inredning 2019?
- Bland möbler generellt så har vi fått tillbaka lite rundare former. Enkla möbler men med finess och mycket naturmaterial, alltså trä och metall

Mer om nyproduktion

 • Tryggt köp

  När du köper en nyproducerad bostad av oss ingår ett helt trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

  Läs mer
 • VeidekkeID - vårt nya inredningskoncept

  Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag. Läs om våra tre kostnadsfria inredningsstilar.

  Läs mer
 • Livets största affär - så slipper du fjärilar i magen

  Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper din bostad av oss. Här kommer några exempel på trygghetslösningar vi erbjuder.

  Läs mer