Bli VIP-kund

Om du hittar ett projekt som du är nyfiken på ska du anmäla ditt intresse här på vår hemsida! Att vara intressent hos oss är kostnadsfritt.

Om försäljning pågår i projektet blir du kontaktad av vår mäklare efter att du anmält intresse. Är det ett kommande projekt blir du per automatik VIP-kund i samband med din intresseanmälan. Som VIP-kund får du löpande information om projektet och blir du inbjuden till den exklusiva VIP-säljstarten – och får därmed chansen att köpa en bostad redan innan vi går ut till allmän försäljning. Det är först på VIP-säljstarten vi presenterar priser, planlösningar och annat säljmaterial för projektet.

Digital bokningssida

Förhandsförsäljningen startar när vi öppnar vår digitala bokningssida, vilket vanligtvis sker ett par dagar efter VIP-säljstarten. På bokningssidan ska du registrera dina önskemål om vilken bostad du önskar köpa. Vi tillämpar principen ”först till kvarn” – alla VIP-kunder som går in på bokningssidan och tar en kölapp får ett könummer, den som kommer in först hamnar först i kön. Våra mäklare kontaktar därefter alla i turordning, där den med lägst könummer får välja bostad först.

Länken till den digitala bokningssidan samt mer information om hur förhandsförsäljningen går till får du tillsammans med övrigt säljmaterial på VIP-säljstarten. Som intressent har du också möjlighet att föra dialog med oss kring dina önskemål och idéer för projektet. Tillsammans förverkligar vi bostadsdrömmar!
Här kan du läsa mer om vårt ställningstagande kring spekulationsköp (pdf)

Veidekke tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår från och med 1 februari 2018 ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.
Läs om Veidekke Tryggt köp här

Varför välja ett hem från Veidekke

Vi tror på en kombination av vår erfarenhet inom bostadsutveckling och dina önskemål och idéer kring hur du vill leva. Tillsammans med dig utvecklar vi ditt nya hem så att ditt livs största affär också blir ditt livs bästa.
Sju skäl att välja Veidekke

Så går ett köp av bostadsrätt till

Att köpa en ny bostad är för många av oss vårt livs största affär. Många beslut ska fattas och oftast dröjer det ett tag innan du kan flytta in. Då kan det vara tryggt att veta att vi kommer finnas med dig under hela resan.
Läs mer