För någon är det allra viktigaste att bo på rätt adress med rätt inredning, medan någon annan är upptagen av helt andra frågor där bostadens främsta uppgift är att få familjelivet att fungera. Nu har vi tagit ett nytt steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag. Vi kallar detta för VeidekkeID. Inom VeidekkeID har vi både arbetat med design för att lyfta upplevelsen av bostaden och smarta lösningar för kundernas behov.

Tre inredningsstilar

Utifrån detta så har vi tagit fram tre stilar som ger ett sammanhållet uttryckssätt i bostadens alla rum och som är aktuella både på kort och lång sikt. Stilarna kallar vi Korall, Kristall och Grafit och du väljer kostnadsfritt den stil som passar dig bäst.

Smarta lösningar utifrån dina behov.

Utöver stilarna har vi också undersökt vilka individuella behov som finns. Av erfarenhet vet vi att det ofta finns både behov och vilja att påverka lite till för att göra ett hem personligt och funktionellt för just det livet som ska levas där. Någon vill ha uppgraderade vitvaror i köket, medan någon annan behöver mer förvaring. Genom VeidekkeID får den som vill möjlighet att anpassa sin bostad med Egna val mot en extra kostnad. Läs om Egna val här.

Välkommen till Veidekke Bostads Facebook-grupp!

Hur vill du ha ditt hem?
Läs mer

Egna val

Att hitta lösningar som hjälper dig i ditt livspussel är utgångspunkten för VeidekkeID:s Egna val.

Läs om dina Egna val här

Om VeidekkeID

Ingen bostadsköpare är den andra lik. För någon är det allra viktigaste att bo på rätt adress med rätt inredning, medan någon annan är upptagen av helt andra frågor där bostadens främsta uppgift är att få familjelivet att fungera. Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag.
Läs om VeidekkeID

Fler filmer

Jobb-Helene köper lägenhet

Sitter du också hellre vid ett skrivbord än ett köksbord? Ingen bostadsköpare är den andra lik. Vilka speciella behov har du? Läs mer om våra lösningar på veidekke.id/3

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Torsdag 5 september 2019
Jobb-Helene köper lägenhet
Skilsmässo-Göran köper lägenhet

Behöver du också en ugn med wife?

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Tisdag 6 augusti 2019
Skilsmässo-Göran köper lägenhet
Macke-tuff köper lägenhet

Vill du också att boysen ska hålla snattran?

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Fredag 5 juli 2019
Macke-tuff köper lägenhet
Familjen Jättemånga

Behöver du också en diskbänk som är som en bäddsoffa..? https://www.veidekkebostad.se/id/ingen-bostadskopare-ar-den-andra-lik/

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Onsdag 5 juni 2019
Familjen Jättemånga köper lägenhet

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.