Just nu pågår förhandsförsäljning av våra bostäder i Haga Boulevard. Bokningssidan är nu stängd och men du som VIP-kund har fortfarande möjlighet att köpa en bostad. När vår förhandsförsäljning är klar kommer vi publicera bostäderna till vår allmänna säljstart

Om du är intresserad av en lägenhet eller om du har några frågor - vänligen kontakta våra mäklare hos Erik Olsson fastighetsförmedling.
Karin Axelsson
08-555 513 68 | karin.axelsson@erikolsson.se
Per Östberg
08-555 513 07 | per.ostberg@erikolsson.se

PS. Om du hittat hit utan att vara anmäld till VIP-säljstarten och är intresserad av en bostad i projektet, kontakta mäklarna så hjälper de dig vidare.

Här samlas all information inför val av bostad

Snabbfakta Haga Boulevard

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Adresser: Hagaesplanaden 74-76, 78-80
Antal lägenheter: 127 st varav 65 st till salu vid VIP-säljstart 2020
Priser: Ladda ner prislista här – gäller till och med 2020-05-08
Beräknad inflyttning: Preliminärt hösten 2022
Avtalsform: Bokningsavtal som preliminärt omvandlas under 2020 till förhandsavtal

Upptäck Haga Boulevard

Livet i Haga Boulevard lovar något alldeles extra. Att bo här ger dig många valmöjligheter och de bästa förutsättningarna för en bekväm vardag och händelserik fritid. Här finns helt enkelt mycket för alla, oavsett ålder och intresse.

Läs den digitala versionen av säljbroschyren

Hitta din drömlägenhet

I Bostadsväljaren ser du alla lägenheter till salu. Du kan klicka in på alla lägenheter för planlösning, pris, storlek och läget i huset. Här kan du på ett överskådligt sätt sortera, jämföra och se vilka lägenheter du väljer mellan. Klicka nedan för att komma till bostadsväljaren!

Välj lägenhet här

Anpassa din lägenhet till din dröm

När du bestämt dig för vilken lägenhet du vill bo i kommer du bestämma dig om du vill göra några inredningsval. Inredningen är i grunden är framtagen av vår inredningsansvarig för att ge ett hem där alla rum, ytor och material harmoniseras. Men ibland vill man ändå göra lite Egna val för att lägenheten ska fungera praktiskt med det liv som ska levas där.

Läs mer här

BOKA LÄGENHET ELLER MÖTE MED MÄKLAREN

På tisdag den 31/3 kl 19.00 öppnar bokningssidan för Haga Boulevard. Då är det först till kvarn som gäller! Här visar vi hur bokningssidan fungerar och vilka uppgifter du behöver fylla i när du ska boka en lägenhet. Om du vill ha mer hjälp att välja boka gärna ett privat möte med mäklaren!

Så fungerar bokningssidan
Så går ett köp till

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Torsdag 26 mars 2020

SÅ HÄR GÅR ETT KÖP TILL

När du har bokat en lägenhet blir du kontaktad av mäklaren. Då är det dags för själva bokningen. Här guidar vi dig genom hela köpprocessen steg för steg. Vad innebär ett bokningsavtal?

Läs mer här

Bostad, byggnad och rum

Här hittar du all fakta om bostadsrättsföreningen Haga Boulevard och allt om husens tekniska delar samt drift, byggnadsbeskrivning och interiörbeskrivning.

Fakta om drift och byggnader

TRYGGT KÖP

Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Och med allt som händer i världen just nu blir det än mer viktigt med bra garantier och trygga avtal för att kunna ta ett köpbeslut. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Haga Boulevard.

Läs mer om Tryggt Köp och Trygg Brf

Vill du ladda hem dokument?

Här kan du ladda ner alla filer, broschyrer och dokument

Hitta ditt dokument här

Vill du prata med någon av oss?

VAR: Erik Olsson Fastighetsförmedling, Sveavägen 147 (kartlänk)

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.