Bostadsväljare

Vilken lägenhet passar dig?

I Haga Boulevard kan du välja mellan två olika sorters tvårummare, båda är yteffektiva och lättmöblerade. Vi har en mycket kvadratmetersmart trea för dig som vill ha ett extra rum. Det finns flera sorters fyror med härliga balkonger och en typ med uthyrningsdel. Det innebär att du har två entréer till lägenheten och kan antingen nyttja bostaden som en fyra eller en trea med uthyrningsdel, generationsboende eller kontor. I trapphus tre och fyra finns endast två femrummare, båda är genomgående med flera balkonger/terrasser.

Möjlighet till flexibel planlösning.
Haga Boulevard erbjuder flera tillval- och frånvalsväggar som gör att du kan anpassa lägenheten efter dina behov.
- 4 rum och kök om 75,5 kvm kan bli en rymlig 3:a med extra WC/dusch
- 4 rum och kök om 93,5 kvm kan bli en smart 5:a – eller en 3:a med uthyrningsdel
- 5 rum och kök om 102 kvm kan bli en rymlig 4:a med stora sällskapsdelar
Läs mer om lägenhetstyper här nedan

Se planlösningar, läge och pris

Välj din bostad redan nu

Bofaktabroschyr och prislista

I bofaktabroschyren kan du bläddra mellan alla planritningar i bland de 65 lägenheter i Haga Boulevard som är till salu. Varje bofaktablad visar lägenhetens storlek, placering i huset samt hur den är utrustad. Längst ner på sidan finns teckenförklaring och information om skala. Varje lägenhet har tillgång till ett eget externt förråd. Om det är lättare att få en överskådlig blick över priserna, finns även prislistan för nedladdning.

BLÄDDRA I ELLER LADDA NER VÅR BOFAKTABROSCHYR

Läs mer om lägenhetstyperna

2 rum och kök | 35-46,5 kvm

Tvårummarna är ett yteffektivt boende, många med balkong. Funktionellt kök i kombination med lättmöblerat vardagsrum ger mycket funktion till få kvadrat. Du får också ett mysigt sovrum. För att underlätta i vardagen har du både diskmaskin i köket och badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Se större bild

3 rum och kök | 55 kvm

Kvadratsmarta lägenheter och de allra flesta erbjuder ett generöst balkongliv med dubbla balkonger. Här får du ett extra rum, perfekt för barnrum eller arbetsrum. Den öppna planlösningen ger en flexibel möblering med gott om plats för både soffa och stort matbord för härliga middagar. Badrum med tvättmaskin och torktumlare, goda förvaringsmöjligheter i sovrum och hall underlättar i vardagen.

Om du vill ha en trea på fler kvadratmeter har möjlighet att välja bort en vägg på våra fyror om 75,5 kvm. I fall du vill ha en rymlig tre och dessutom en uthyrningdel ska du titta på våra fyror om 93,5 kvm.

Se större bild

4 rum och kök | 75,5-93,5 kvm

Haga Boulevards fyrarummare är härliga familjelägenheter med allt du kan önska dig i form av bekvämligheter. Den öppna planlösningen ger möjlighet för stor soffgrupp samt och att duka långbord för middag eller fest. Alla fyror har en eller två balkonger som hela familjen får plats på. Familjen slipper trängas med morgonbestyren då det både finns ett härligt badrum samt en separat wc/dusch.

Fyrarummarna om 75,5 kvm kan bli en rymlig 3:a med extra WC/dusch. Fyrorna på 93,5 kvm har många möjligheter, antingen en smart 5:a eller en 3:a med uthyrningsdel. Två entréer till bostaden ger möjlighet till separat uthyrningsdel, generationsboende eller för den egna företagaren. Om du vill ha riktigt stora sällskapsdelar kan femmorna bli en rymlig 4:a.

Se större bild

5 rum och kök | 102-102,5 kvm

Femrummarna är belägna högst upp i huset med dubbla balkonger samt terrass mot innergården som fungerar som ett extra rum. Lägenheterna har en genomgående planlösning och underbara sällskapsytorna för både vardag och fest. Flera familjer får plats när det är dags för middagsbjudning. Ett bekvämt boende med sovrumsdel mot innergården, två badrum och förvaring med både garderober och walk in closet

Vill du ha en ännu mer yteffektiv femma finns det möjlighet att skapa en av fyrorna på 93,5 kvm.

Se större bild

Översikt

Situationsplanen här intill visar Haga Boulevards utformning. Nästan alla lägenheter har också balkong. För den som cyklar finns cykelförråd i anslutning till trapphusen, där finns även barnvagnsförråd. På den gemensamma innergården kommer det att finnas ett orangeri. Under huset finns garaget.

2020 Exteriör Haga Boulevard
Situaionsplan Haga_boulevard

Tillbaka till

startsidan
Tillbaka till VIP-säljstartsidan