VAL OCH INREDNING I DITT NYA HEM

Att välja hur ditt hem ska se ut engagerar både hjärna och hjärta. Du ska bli lite kär direkt när du kliver över tröskeln. Men du ska också bo och trivas länge, det är en stor och viktig investering. Det vet vi och därför är vi noga med allt. Från köksluckan till de väldisponerade badrummen.

Basen är klassisk och välkomnande, det är du som tillför din stil och gör den trivsam. Lägenhetens förhöjda takhöjd om 2,60 m bidrar med härligt ljusinsläpp. Den vitmattlackade ekparketten och fönsterbänkarna i natursten stärker känslan av tidlöshet. Köket har ljus tidlös inredning från Marbodal, vackra bänkskivor i kompositsten och singelho från Franke. Badrummet har stilren kommod och infälld spegel, duschplats med glasvägg. Inbyggda spotlights samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

För att du ska kunna sätta din egen prägel och anpassa lägenheten för dina behov samtidigt som du kan bibehålla en harmoni i inredningen har vi tagit fram genomtänkta val för vad du kan göra. Lägenheten har i grunden en hög standard. I köket kan du välja mellan tre olika kulörkoncept som ger en hållbar och personlig stil. Vilket passar dig bäst? Pärla, sand eller skiffer? Utöver att du kan välja mellan tre koncept i kök har vi satt några olika tillval för dig att anpassa om du vill.

Vill du ha integrerade vitvaror istället för rostfria? Kanske känns det spännande med ett annat golv i lägenheten eller badrum? Vill du lägga in heltäckningsmatta i sovrummet? Så nu börjar resan, bläddra igenom broschyren och låt dig inspireras.

Välj mellan tre kökskoncept

Kök - Pärla

Det här köket är ljust och ger en fin kontrast till den grå väggkulören och bänkskivan i stenkomposit. En fin detalj med detta koncept är att det är tidlöst. Man kan skapa många olika personliga stilar beroende på hur du vill inreda köket.

Kök - skiffer

Detta kök går i en härlig ljusgrå ton som ger en behaglig känsla och en spännande kontrast med den marmorerade bänkskivan i stenkomposit. Luckorna är enkla att sköta och tåliga. Kökets utformning ger en platsbyggd känsla.

Kök - sand

Detta kök går i varm beige ton och ger en harmoniskt intryck med det mjuka samspelet mellan bänkskiva, lucka och väggkulör. De handtagslösa överskåpsluckorna ger en känsla av att köket är mer en möblel i din

öppna planlösning.

LÄS MER OM TILLVAL OCH INREDNING I INREDNINGSBROSCHYRENTillbaka till

startsidan
Tillbaka till VIP-säljstartsidan