Hills Villastad Solläget VIP-säljstart

Välkommen till en fulladdad sida om Hills Villastad Sollägets lägenheter! Som VIP-kund får du här all information du behöver för att du ska vara klar med ditt beslut om köp. Du kan sedan först av alla välja och vraka bland de 48 härliga hemmen när bokningssidan väl öppnar på tisdag 31/3 kl 9.00. Häng med, nu kör vi!

(Den här sidan är öppen fram till 31/3 kl 21.00.)

Välkommen på VIP-säljstart!

Hills Villastad är en upplevelse för alla sinnen. Skogens ljud, ljuset och färgerna över nejderna, vinden som rufsar ditt hår, dofterna... Just nu är världen väldigt annorlunda och vi kan inte bjuda in till ett event på plats ute på Hills. Men vi lovar att vi här, med alla medel vi har, ska försöka ge dig hela bilden av hur det skulle vara att bo i en av lägenheterna i Hills Villastad Solläget!

Den här sajten har vi laddat med filmer, bilder och artiklar eller faktatexter om allt som rör bostäderna, inredning, valmöjligheter, planlösningar, parkering, köpeavtal etc etc. Dessutom kan du chatta med oss i projektteamet eller kontakta mäklare och bank för dina frågor. Varmt välkommen till vår VIP-säljstart!

PS. Om du hittat hit utan att vara anmäld till säljstarten och är intresserad av en bostad i projektet, kontakta mäklarna så hjälper de dig vidare.

Upptäck Hills Villastad Solläget

Livet i Hills Villastad lovar något alldeles extra. På få platser i Sverige stämmer beskrivningen oslagbar natur in bättre än här. Och att dessutom kunna bo mitt i det, precis utmed Hills golfbana och ändå så nära både Göteborgs och Mölndals stadskärnor är nästan för bra för att vara sant. Men bara nästan, för det är faktiskt helt sant! Här har du golf, natur och skönt hemmaliv på ett och samma ställe! Välkommen hem till Hills, där du blir lugn i sinnet av att bara komma hem.

Läs den digitala versionen av säljbroschyren

Hitta din drömlägenhet

I Bostadsväljaren ser du alla tre husen och kan klicka in på alla lägenheter för planlösning, pris, kvadratmeter och läget i huset i en tvådimensionell modell. I Bofaktabroschyren kan du bläddra mellan alla planritningar i Hills Villastad Solläget. Varje bofaktablad visar lägenhetens storlek, placering i huset samt hur den är utrustad. Längst ner på sidan finns teckenförklaring och information om skala. Varje lägenhet har tillgång till ett eget externt förråd på entréplan.

Välj lägenhet här

VR-visning

Ta en rundvandring i huset genom vår filmade VR-visning! Här ser du några olika lägenhetstyper och får en bra känsla för läge, ljus och planlösning.

Se bostäderna redan nu - digital rundvandring
Så bokar du lägenhet - Solläget

Vi beskriver hur bokningssidan fungerar.

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Onsdag 25 mars 2020

Boka lägenhet och privat visning

På tisdag den 31/3 kl 9.00 öppnar bokningssidan för Hills Villastad Solläget. Då är det först till kvarn som gäller! Här visar vi hur bokningssidan fungerar och vilka uppgifter du behöver fylla i när du ska boka en lägenhet. Du kan också boka en privat visning med mäklaren i visningslägenheten.

Så fungerar bokningssidan

Så här går ett köp till

När du har bokat en lägenhet blir du kontaktad av mäklaren. Då är det dags för själva köpet. Här guidar vi dig genom hela köpprocessen steg för steg.

Ditt köp steg för steg

Bostad, byggnad och rum

Här hittar du all fakta om bostadsrättsföreningen Hills Villastad Solläget och allt om husens tekniska delar samt drift, byggnadsbeskrivning och interiörbeskrivning.

Fakta om drift och byggnader

Anpassa din lägenhet till din dröm

När du bestämt dig för vilken lägenhet du vill bo i kommer du i ett senare skede att välja inredning. För våra lägenheter i Hills Villastad Solläget finns väldigt många valmöjligheter och du får handfast hjälp av vår inredningsansvariga från Makajo, som bjuder in dig till en inredningsträff där du kan klämma och känna på alla material och ytskikt. Här får du professionella råd för att skapa det hem du trivs bäst i.

Läs den digitala versionen av inredningsbroschyren

Tryggt köp

Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Och med allt som händer i världen just nu blir det än mer viktigt med bra garantier och trygga avtal för att kunna ta ett köpbeslut. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Hills Villastad Solläget.

Läs mer om Tryggt Köp och Trygg Brf

Vill du ladda hem dokument?

Här kan du ladda ner alla broschyrer och dokument. Vill du få säljmaterialet hemskickat per post mailar du bara till kundcenter.vast@veidekke.se

Hitta ditt dokument här

Vill du prata med någon av oss?

Mäklare
Victoria Tullborg
031 - 733 20 27
victoria.tullborg@bjurfors.se

Mäklare
Therese Bjurenlind
031 - 733 20 99
therese.bjurenlind@bjurfors.se

Boka gärna en privatvisning med mäklarna på plats i vår visningslägenhet i Hills Villastad!

Bank
Nina Wahlin, privatrådgivare Nordea i Sisjön
010- 156 13 47
nina.wahlin@nordea.se

Nordea kunderbjudande Hills Villastad Solläget

Bokningssidan 31/3

Bokningssidan öppnar på tisdag den 31/3 kl 9.00! http://hills-villastad-sollaget.bokaveidekke.se

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.