Så bokar du en lägenhet

Bokningssidan öppnar den 31/3 kl 9.00 och har öppet fram till kl 21.00 samma dag. Du loggar in på http://hills-villastad-sollaget.bokaveidekke.se och sedan genomför du bokningen steg för steg.

Det är först till kvarn som gäller så var redo direkt på morgonen! Filmen visar hur det fungerar men du kan också ladda ner en pdf som visar hur bokningssidan ser ut och vilka uppgifter du ska fylla i. Här får du också information om hur du bokar en privat visning med mäklarna på plats i vår visningslägenhet i Hills Villastads första område. Vänligen notera att visningslägenheten är av en annan typ än de kommande lägenheterna i Hills Villastad Solläget.

BOKA PRIVAT VISNING

Vi brukar ha öppna visningar i samband med säljstarter men med rådande omständigheter erbjuder vi istället bokade visningar där mäklaren tar emot mindre eller enskilda sällskap. Visningen sker i vår visningslägenhet i område ett i Hills Villastad. Här får du en bra känsla för området och kan ställa dina kompletterande frågor och samtidigt se dig omkring i Hills. Det här är ett utmärkt tillfälle för dig att få allt på plats innan förhandsförsäljningen startar den 31 mars. Vänligen notera att visningslägenheten är av en annan typ än kommande lägenhet.

Varmt välkommen!

  • Mäklare Victoria Tullborg
    031 - 733 20 27 victoria.tullborg@bjurfors.se

  • Mäklare Therese Bjurenlind
    031 - 733 20 99 therese.bjurenlind@bjurfors.se

VAR: I Veidekke Eiendoms visningslägenhet i Hills Villastad.

ADRESS: Splintvedsgatan 8, 431 51 Mölndal.