Korall

Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

STILSÄKERT OCH GENOMTÄNKT

Signifikant för stilen Korall är lekfulla färger som tar för sig på ett stilsäkert och genomtänkt sätt. Med influenser från art deco, 70- och 80-tal i uppdaterad version är stilen lika trendig idag som imorgon.

FÄRGER OCH FORMSPRÅK

Formspråket inom Korall är mjukt, med rundade former. Vi använder tre sotade pastellkulörer inom stilens grundutförande: gråblå, rosa och en svagt grå – kulörer som gifter sig väl med det ljusa trägolvet. Andra kännetecken för Korall är färgstarka ytskikt på kommoder och köksluckor som sänder både lekfulla och artistiska signaler.

DINA INREDNINGSFAVORITER

Stilen har en bred palett med uttryck och kombinationer. Det är mixen som skapar helheten och sätter känslan. Låt dina personliga inredningsfavoriter få stå i centrum, oavsett om du fyndar på loppis eller om du ropar hem vackra föremål på auktion.

Produktlista

Varje stil är ett färdigt paket av inredning utvalt av våra inredningsarkitekter.
Här kan du se vad som ingår i Stilen Korall

Våra andra stilar

 • Kristall - Inredningsval

  Kristall omfamnar naturligt ljus och skapar rum med rymd. Grafiska mönster och raka former för tankarna till den skandinaviska stilen som dominerat inredningsvärlden.

  Läs mer
 • Grafit - Inredningsval

  Klassiska former och jordnära kulörer ger Grafit ett ombonat intryck. En lugn och harmonisk stil som ligger rätt i tiden.

  Läs mer
 • Dags att börja inreda din bostad!

  Äntligen har vi kommit så långt att vi kan börja med det riktigt roliga, inredningsvalen!

  Läs mer