Egna val - Änggårdsblicken

När du har gjort ditt val av stil är din bostad helt klar och allt du behöver ingår. Men av erfarenhet vet vi att det ofta finns både behov och vilja att påverka lite till för att göra ett hem personligt och funktionellt för just det livet som ska levas här.

Vi har tagit fram några områden inom vilka du kan göra förändringar och vi har valt att kalla dessa områden Egna val. För de egna valen tillkommer en extra kostnad och nedan ser du vilka områden som finns. Kika även på filmen längre ner - du designar din bostad med både stil och egna val i en digital modul. I den kan du testa olika varianter tills du är helt nöjd med ditt hem.

DESIGNA DIN BOSTAD - SÅ FUNGERAR BOSTADSKONFIGURATORN


I Änggårdsblicken använder du en digital modul - en konfigurator - för att göra dina egna val och kunna se de olika stilarna. Nedanför ser du ett filmklipp där vi visar hur bostadskonfiguratorn fungerar.

Våra stilar

 • Stil Kristall i Änggårdsblicken

  Kristall omfamnar naturligt ljus och skapar rum med rymd. Grafiska mönster och raka former för tankarna till den skandinaviska stilen som dominerat inredningsvärlden.

  Läs mer
 • Stil Korall i Änggårdsblicken

  Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

  Läs mer
 • Stil Grafit Änggårdsblicken

  Klassiska former och jordnära kulörer ger Grafit ett ombonat intryck. En lugn och harmonisk stil som ligger rätt i tiden.

  Läs mer

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.