Förhöj inredningen - fördjupa din stil!

Om du vill förhöja intrycket av design och personlighet kan du välja bland flera väggkulörer och tapeter till en extra kostnad. Varje stil har en egen palett som består av sju stycken kulörer samt sex stycken tapetmönster. Dessa gäller för ALLA lägenhetstyper i Änggårdsblicken.

VÄGGKULÖRER sju stycken per stil - kan målas på följande väggar

 • Hela rum och sammanhängande rum i öppen planlösning märkt med 1 & 2.
 • Väggyta märkt med F som i fondvägg, på sidan som beskriver väggkulörer.

TAPETER sex stycken per stil - kan tapetseras på följande väggar

 • Hela sovrum/sovalkover.
 • Väggyta märkt med F som i fondvägg, på sidan som beskriver väggkulörer.

Hela sortimentet för väggkulör och tapeter per stil

Observera att tapetmönster kan komma att bytas ut. Mönstret får då en ersättare. Rätt till ändringar förbehålles, ytangivelser är preliminära / Veidekke Eiendom Spinneriet / 20200403

Om egna val

När du har gjort ditt val av stil är din bostad klar. Men av erfarenhet vet vi att det ofta finns både behov och vilja att påverka för att göra ett hem personligt och funktionellt för just det livet som ska levas här. Några av de val du kan göra beskriver vi här.

Våra stilar

 • Stil Kristall

  Kristall omfamnar naturligt ljus och skapar rum med rymd. Grafiska mönster och raka former för tankarna till den skandinaviska stilen som dominerat inredningsvärlden.

  Läs mer
 • Stil Grafit

  Klassiska former och jordnära kulörer ger Grafit ett ombonat intryck. En lugn och harmonisk stil som ligger rätt i tiden.

  Läs mer
 • Stil Korall

  Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

  Läs mer