Varmt välkommen på visning i Flatås Park

Bo modernt i tryggt område

I Flatås Park bor du modernt och stilrent i nybyggda lägenheter med hög standard. Här har du gott om förvaring, genomtänkta planlösningar och hiss ner till garaget. Lev bekvämt i ett stadsnära område på kort avstånd från Linné, Änggårdsbergen och Botaniska trädgården. Platta cykelvägar mot stan eller havet samt 3 spårvagnslinjer i vardera riktningen.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

En fristad nära allt

I nya Flatås byggs ett helt nytt område upp där du lever lite mer avslappnat med ena foten kvar i stadspulsen. Nya Flatås är ett tryggt område där utomhusaktiviteter står i fokus med lummiga grönytor, aktivitetspark och fotbollsplan. Parken är hjärtat i nya Flatås med gräsmattor, promenadstråk och sluttande träfåtöljer där du kan njuta av lugnet utanför stan. Eftersom cykeln är ett så populärt transportmedel i området, finns stationer på gården där du kan hänga upp din cykel för att reparera och göra rent den. Spårvagnshållplats (Nymilsgatan) ligger bredvid bostadsområdet och här trafikerar linje 1, 7 och 8. Ett par minuter i motsatt sträcka ligger nyrenoverade Frölunda torg med sina drygt 200 butiker. Hit cyklar du på fem minuter.

Få löpande information

FLATÅS PARK, GÖTEBORG
Anmäl intresse
Flatås Park

Vilken lägenhet passar ditt liv?

GÅRD

Med en egen uteplats i söder- eller västerläge bor du med radhuskänsla i välplanerade 3 rok. Den rymliga uteplatsen med trallgolv är omgiven av en lummig häck mot den mysiga innergården och vidare ut mot Flatåsparken. Lägenheterna har ljusa, öppna samband, bra förvaring och de flesta med extra gäst-wc.

BALKONG

Att bo i 2–4 rok med riktigt rymliga balkonger i söderläge och välplanerade lösningar i olika varianter ger valmöjligheter för många olika behov. Extra gäst-wc i flertalet av de stora lägenheterna, bra kvalitet på material och genomtänkt, bra förvaring. Ljust läge, nybyggt och bara ditt!

TOP FLOOR

2–4 rok i toppläge och takhöjd utöver det vanliga med stor terrass eller rymlig balkong. Attraktiva materialval för den noggranna, planlösningar man lätt blir förälskad i samt stora fönsterpartier med utsikt över trädtopparna ger ett ljust hem att njuta av året runt.
Öppen planlösning
Sovrum, exempel från vårt projekt, Flatås Park i Göteborg
Arbetsrum
Vardagsrum i Flatås Park

Lediga lägenheter

Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare: