Dusch

Du kan välja att utöka komforten i badrummet och välja ett duschhörn eller badkar, till en extra kostnad, istället för enbart duschvägg. Du kan även välja till en handdukstork till en extra kostnad

Ingår - Duschvägg Westerbergs Nejd 90 rak klarglas

Westerbergs Nejd klarglas 90cm är en smidig duschvägg med silvermatt profil som ger badrummet en elegant och stilren känsla. Väggen har stora släta ytor, utan djupa skåror och skarvar, allt för att underlätta rengöringen. Denna ingår i våra 1-3 rum och kök.

Egna val - Duschhörn Westerbergs Nejd

Westerbergs Nejd är en duschhörna med eleganta silvermatta profiler och integrerade handtag. Handtagen, i form av hål, gör att duschen är lätt att öppna och samtidigt ger ett stilrent intryck. Vid öppning lyfts dörrarna 3 mm för att inte ta i golvet och när duschen inte används går dörrarna att fällas inåt för att spara utrymme. Magnetfunktion vid stängning.
Denna ingår i våra 4 rum och kök.

Ingår - Duschset - Crometta green

Duschset med helkromad duschskena och tvålkopp. Den kraftiga Rain-strålen ger härligt stora droppar.

Egna val - Takduschset Crometta S240

Takduschset Hansgrohe Crometta S 240 1jet Showerpipe är ett komplett takduschpaket med takdusch, handdusch, duschslang och termostatblandare som är utrustad med en stråltyp (Rain). Den stora och runda taksilen på Ø240 mm ger dig en fantastisk och härlig duschupplevelse. Designen är modern och tidlös.

Handdukstork

Handdukstorken har fem stycken individuellt svängbara armar som går att vrida som man vill, antingen för att optimalt utnyttja torkmöjligheterna eller för att göra handdukstorken så liten som möjligt. Rören är raka, vilket gör det enkelt att hänga på och ta av handdukar. Momento timer med unik minnesfunktion minskar energiförbrukningen med upp till 75%. 560x600mm

Bilder

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.