Kommande nyproduktion i Göteborg

Här kan du se vilken kommande nyproduktion vi har i Göteborg under 2020 och 2021. Välkommen!

Ibland vill man inte flytta in direkt utan planera för en framtid i nyproducerat boende om ett eller ett par år. Det kan vara barn som flyttar ut, villor som ska tömmas eller flytt närmare barn och barnbarn. Eller kanske du planerar att byta jobb? Vissa saker tar helt enkelt tid och för att hitta sitt drömboende behöver man ibland planera lite längre. Här finns det möjligheter. På denna sida hittar du både nyproduktionsprojekt som är på gång under de närmaste åren till 2021, men även det vi har till salu just nu. Lycka till i ditt bostadssökande.

Vi planerar ständigt för nya projekt i Göteborg med omnejd. Här hittar du vad vi har på gång just nu. Det finns både lägenheter och radhus samt villor.

Våra projekt till salu i Göteborg

Till salu
Läs mer

Mer om bostadsrätter och nya hem

 • Ultimata guiden till att köpa bostadsrätt

  Om du ska byta bostad har du en spännande tid framför dig – en ny bostad innebär ju en ny början. Här är våra bästa tips för att ditt bostadsköp ska gå så bra och smidigt som möjligt.

  Läs mer
 • Vad är egentligen en bostadsrätt?

  Funderar du på att köpa bostadsrätt? Då förvärvar du egentligen inte själva lägenheten utan en andel i den ekonomiska föreningen som äger fastigheten.

  Läs mer
 • Nyproduktion i Göteborg

  Letar du efter ny lägenhet eller nytt radhus i Göteborg med omnejd? Vi bygger ständigt nytt i Göteborg och i angränsande kommuner. Vi finns alltid i bra lägen med nyproduktion av både radhus och lägenheter.

  Läs mer