Villa Eik 170 kvm

En rymlig villa med entré på nedre plan och de sociala ytorna en trappa upp. Högt i tak och stora fönster skapar rymd. Den stora terrassen i sydvästläge tar vara på utsikten.

Villa Eik är en välplanerad familjevilla i två plan med smarta ytor och genomtänkta detaljer. I den här sista villan av modell Eik har vi noggrant redan valt planlösningsalternativ eftersom byggskedet och den närstående inflyttningen så kräver. Entréplan är ovanligt väl tilltaget. Här kan barnen få sin egen del av huset med två sovrum, allrum och plats för musikstudio, hobbyrum, soffhörna eller bio. Ljudnivån stannar nere och det förblir rofyllt på övre plan.

Övre plan vetter mot utsikten och har en exceptionell takhöjd på dryga tre meter vid högsta punkt. Köket ligger i vinkel och badar i ljus tack vare de långsmala fönstren mellan köksbänk och överskåp. Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum tar tillvara på ljuset och takhöjden och gör att du kan njuta av den härliga braskaminen från alla håll. Planlösningen är som gjord för minglande bjudningar med släkt och vänner. På övre plan ligger även master bedroom samt walk in closet eller kontorshörna.

Den stora terrassen blir som en förlängning av kök och vardagsrum. Kort sagt, gott om utrymme att umgås, högt och fritt med en magisk utsikt över dalgången. Villa Eik har egen uppfart med plats för tre bilar, varav en i carport. Stående träpanel i stilfull mörkgrå kulör på husets främre del och en ljusare grå kulör på husets bakre del.

Hills Villastad är ett nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal med blandade typer av bostäder, livfulla materialval och en genomtänkt helhetssyn. Nära 250 nya hem ska växa fram i den gröna oasen, precis intill Hills Golf & Sports Club och samtidigt är det nära storstadens alla fördelar. Det gröna vidsträckta landskapet möter dig med öppen famn och får pulsen att gå ner så snart du kommer över backkrönet. Hills ramas in av lugna skogsområden och en helt ny park som väver samman bostadsområdet med golfbanan. Bostäderna vänder sig mot sydväst och den varierade arkitekturen ger en personlig prägel och en unik gatumiljö. Hills Villastad är området för dig som vill ha extra allt i en storslagen natur med slingrande stengärdsgårdar där allt hänger ihop.

Till objektet

Vi hittade inga bostäder som matchade din sökning

Vår andra villatyp i området

om Villa Ask

tre hus kvar
läs mer