Unik takvåning med takterrass och balkong

4-1201

Välkommen till denna flexibla 4:a högst upp i huset med vacker utsikt över Hills Park och golfbana. Privat takterrass i perfekt sydvästläge!

Rum:
4 rum
Avgift:
5 472 kr/mån
Boyta:
111 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Unik takvåning med takterrass och balkong

En rymlig bostad utöver det vanliga med både privat takterrass om 40 kvm och stor balkong. Terrassen ligger i perfekt sydvästläge och bjuder på vidsträckta vyer över Hills Park och golfbana. Det trevliga vinkelköket och vardagsrummet utgör tillsammans ett stort härligt allrum med fint ljusinsläpp. Två helkaklade badrum med dusch, varav det ena nås från det stora sovrummet. Den alternativa planlösningen ger ett extra stort master bedroom med anslutande walk-in closet.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Modern arkitektur och vacker utsikt

Hills Villastad är ett helt nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal. Området växer fram längs en södersluttning och kommer att bestå av tre områden med både villor och lägenheter. Söderläget blir ett modernt kvarter med lägenheter precis vid foten av den vackra sluttningen, med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över golfbanan och den nya parken. Här bor du i ett lugnt och fritt läge – med bara tolv lägenheter var i de fem husen blir boendet både privat och socialt. Arkitekturen är unik och noga utformad efter platsen. Fasadmaterialet skapar ett diskret skuggspel och ett modernt uttryck. Alla får en stor härlig balkong eller uteplats, vissa får dubbla utemiljöer eller rymliga takterrasser. Varje byggnad består av två huskroppar sammanlänkade av ett trapphus utformat som ett ”gångjärn” i glas – en iögonfallande och ljusgenomsläppande detalj med ambitionen att förlänga det gröna landskapet genom kvarteret.

Golf och natur på hemmaplan

I Hills Villastad bor du i ett vackert landskap med golfbana, gärdsgårdar, slingrande stigar och snart även Hills Park – ett 50 000 kvm stort grönområde med bland annat en spegeldamm och trevliga mötesplatser. Med Sandsjöbacka naturreservat strax intill har du nära till skog och badsjöar. På Hills Golf & Sports Club finns en av Sveriges finaste golfanläggningar. Här finns dessutom gym och banor för padeltennis. I klubbhuset ligger en populär restaurang som bjuder in till lunch, middag, söndagsfika eller varför inte en soft afterwork?

Naturnära och världsnära

Hills Villastad ligger avskilt utan att vara isolerat. Att kunna bo nybyggt mitt i grönskan med kantarellskog alldeles utanför dörren kallar vi lyx. Samtidigt är stadspulsen aldrig långt borta. Mölndals innerstad ligger bara några minuter härifrån, ett expansivt centrum med stora visioner och ett populärt utbud. Centrala Göteborg ligger också nära, på bara 14 minuter är du mitt i centrum. Oavsett vart du ska är du snabbt ute på leden för att ta dig hit eller dit. Med buss 25 från närmsta hållplatsen Blixås tar du dig smidigt till centrala Göteborg. Välkommen hem till Hills!

Om Hills Villastad på Facebook

Hills
Följ vad som händer på Facebook

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.