Radhus Enebacken

73

I detta fina radhus bor du på 118 välplanerade kvadratmetrar. Här får du ett bekvämt och lättskött boende med stor träaltan och egen gräsmatta.

Rum:
5 rum
Avgift:
5 384 kr/mån
Boyta:
118 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Småhus
Driftkostnad:
1 700 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Radhus Enebacken

I radhus Enebacken bor du på 118 välplanerade kvadratmetrar med kök och sociala ytor på entréplan. Här finns ett stort fönsterparti och utgång till den egna altanen och gräsmattan. På övre plan finns tre sovrum, ett ljust stort allrum samt badrum. Den flexibla planlösningen ger möjlighet att lägga till ett extra sovrum eller en klädkammare i anslutning till det stora sovrummet. Till radhuset hör ett kallförråd på ca 7,5 kvm samt två parkeringsplatser på den gemensamma parkeringen. Här bor du med ett perfekt läge granne med naturen och med närhet till skolor, förskolor, badsjö och busshållsplats.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Finns i närområdet

 • Bad

  På endast 5 minuter tar du dig till Kåsjön för ett svalkande dopp om sommaren eller skridskoåkning på vintern.

 • Skola

  Öjersjö har ett bra utbud med skolor i årskurs F-9. Grindvakten Öjersjö ligger 400 meter från närmsta skola och förskola.

 • Kommunikation

  Korsvägen ligger endast 8km bort. I området finns det goda kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafiken.

 • Handel

  På bra avstånd finns flera alternativ för dig som vill shoppa. I Partille ligger Allum köpcenter med butiker som passar hela familjen. Och i Landvetter centrum finns det bland annat matbutik och pizzeria.

Arkitekten har ordet

Öjersjö är ett område nära naturen. Här finns fina grönområden och badsjöar, där jag brukade åka skridskor som liten. Området har utvecklats mycket de senaste åren. Förr bestod det mest av skog och sommarstugor men nu ser vi fullt utvecklade bostadsområden. Det är lätt att ta sig in till Göteborgs centrum med direktbuss. Öjersjö har också nära till Partille centrum och det ligger centralt mellan två huvudvägar. På gångavstånd ligger Öjersjös lokala centrum, flera skolor, idrottsområden och badplats. Grindvakten Öjersjö är ett område med småstadskaraktär. Du parkerar mellan husen och går in i din bostad med entrén direkt från gatan. Flera av husen vetter mot naturmark vilket ger en privat baksida. Färgerna sticker ut i bostadsområdet. Vi har jobbat för en individuell färgsättning och det färgstarka är signifikant för det här området. Vi har också använt oss av naturmaterial så som sten och trä, och förråden har gröna sedumtak. Husen är kompakta men flexibla. Bostäderna har ett allrum samt tre sovrum på övervåningen. Du kan också välja att dela av allrummet på övre plan så att du får ytterligare ett sovrum. På så sätt kan huset anpassas både för den stora och lilla familjen. Boendet är lättskött, fräscht och här behöver du inte fundera på underhåll. Jag tror att nybildade familjer kommer att trivas här. Birgitta Öberg, Arkitekt NovArk AB

Vi bygger...

...ca 70 bostäder med blandad upplåtelseform; flerbostadshusen Öjersjö Glänta samt Grindvakten Öjersjö med 34 friliggande hus och radhus.

Nybyggaranda mitt i naturen

I Hossaberget är det lätt för alla generationer att trivas. Dämpade färger, slingrande stråk och med bevarad natur som ett inslag i boendemiljön ger ett härligt lugn. Smala gator som håller hastigheten på de gåendes villkor och många små mötesplatser för dig och dina grannar skapar ett levande område med plats för spontana möten. Totalt ska det byggas cirka 240 nya bostäder i olika typer och upplåtelseformer; lägenheter, radhus, parhus och friliggande villor, bostads, – hyres- och äganderätt.

Hus i BRF-form, det bästa av två världar

Drömmen om den egna villan ligger högt upp på mångas önskelista men en äganderätt innebär också ett stort ansvar både ekonomiskt och praktiskt. För dig som vill testa ”villalivet-light”, kan hus i BRF-form vara ett bra alternativ.
Läs mer här

Om Grindvakten på Instagram

  Fler bostäder i projektet

  7 Grindvakten Öjersjö
  7
  Grindvakten Öjersjö, Partille
  5 rum
  127 kvm
  Rum
  5 rum
  Boyta
  127 kvm
  Våning
  Avgift
  5 756 kr/mån
  Driftkostnad
  1 700 kr/mån
  Typ
  Småhus
  Status
  Reserverad

  Har du frågor? Hör gärna av dig.

  Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.