Öjersjö Källa VIP-säljstart

Välkommen till en fulladdad sida om Öjersjö Källas rad- och parhus! Som VIP-kund får du här all information du behöver för att du ska vara klar inför ditt beslut om köp. Du kan sedan först av alla välja och vraka bland de 24 härliga hemmen när bokningssidan väl öppnar på fredag 29/5 kl 9.00. Häng med, nu kör vi!

Hitta ditt drömhus

I Bostadsväljaren ser du alla rad- och parhus som är till salu. Du kan klicka in på varje hus för planlösning, pris, storlek och läget i området. Här kan du på ett överskådligt sätt sortera, jämföra och se vilka hus du väljer mellan. Klicka nedan för att komma till bostadsväljaren!

Välj hus här
Veidekke Öjersjö källa

Upptäck Öjersjö källa

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Måndag 25 maj 2020

Upptäck hur Öjersjö Källa gör familjelivet härligt enkelt!

Att flytta in i ett nybyggt rad- eller parhus i natursköna, attraktiva Öjersjö möter hela familjens krav på ett skönt liv. Skog och aktivt liv, badsjö och vilsamma stunder. Det du behöver har du inom räckhåll och dessutom väldigt nära centrala Göteborg.

Läs den digitala versionen av säljbroschyren

VR-visning

Ta en virtuell åktur in i husen redan nu! Ta del av husen genom vår filmade VR-visning. Här får en bra känsla för husens planering, flöden, läge, ljus och planlösning.

Se husen i en digital rundvandring

Anpassa ditt hus till din dröm

När du bestämt dig för vilket hus du vill bo i kommer du i ett senare skede att välja inredning. För våra hus i Öjersjö Källa finns fina valmöjligheter och du får handfast hjälp av våra inredningsansvariga, vilka bjuder in dig till en inredningsträff där du kan klämma och känna på alla material och ytskikt. Här får du professionella råd för att skapa det hem du trivs bäst i. Vad passar dig?

Läs mer här

Boka hus eller möte med mäklaren

Bokningssidan öppnar fredag 29/5 kl 9.00. Då är det först till kvarn som gäller! Här visar vi hur bokningssidan fungerar och vilka uppgifter du behöver fylla i när du ska boka ett hus. Om du vill ha mer hjälp att välja boka gärna ett privat möte med mäklaren!

Så fungerar bokningssidan
Avsnitt4_OlikaSteg_Final_ex_bokningsavtal

Avsnitt4_OlikaSteg_Final_ex_bokningsavtal

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Onsdag 20 maj 2020

Så här går ett köp till

När du har bokat ett hus blir du kontaktad av mäklaren. Då är det dags för själva avtalsskrivningen. Här guidar vi dig genom hela köpprocessen steg för steg.

Läs mer här

Bostad, byggnad och rum

Här hittar du några fakta om Öjersjö Källa och allt om husens tekniska delar samt drift, byggnadsbeskrivning och interiörbeskrivning.

Fakta om drift och byggnader

Vi erbjuder Tryggt köp

Det är självklart för oss att ett bostadsköp ska präglas av trygghet genom hela köpprocessen. Och med allt som händer i världen just nu blir det än mer viktigt med bra garantier och trygga avtal för att kunna ta ett köpbeslut. Därför ingår vår försäkring Tryggt Köp när du köper en bostad i Öjersjö Källa.

Läs mer om Tryggt Köp och Trygg Brf

Vill du ladda hem dokument?

Här kan du ladda ner alla filer, broschyrer och dokument

Hitta ditt dokument här

Mäklarna finns här för dig om du har frågor om husen eller köpprocessen!

Mäklare Camilla Englawik, Svensk Fastighetsförmedling
Emil Möller, Svensk Fastighetsförmedling

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.