Bostadsfakta

Här finner du lite korta fakta, men mer finns i säljbroschyren om du undrar. Du kan alltid kontakta våra mäklare också.

Snabbfakta

  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Byggherre: Veidekke Eiendom AB
  • Arkitekt: Novark, Birgitta Öberg
  • Totalentreprenör: Veidekke Eiendom AB
  • Antal småhus: 24 st
  • Beräknad inflyttning: Vintern/våren 2022
  • Mäklare: Svensk Fastighetsförmedling i Partille
  • Mer information: öjersjökälla.se

Lite mer fakta

Området

Bostadsrättsföreningen Öjersjö Källa ligger i det nya bostadsområdet Hossaberget som vid färdig ut­byggnad kommer att bestå av totalt cirka 240 bostäder. Brf Öjersjö Källa ligger i västra delen av området och har nära till naturen, strövområden och Kåsjön. I närområdet finns även förskolor, skola och idrotts­anläggningar. Brf Öjersjö Källa består av 10 parhus och 14 radhus som alla upplåtes med bostadsrätt.

Parkering

Samtliga bostäder har plats för två bilar, flertalet på gemensam parkeringsplats, tre parhus får en parke­ringsplats på egen upplåten tomt. Gästparkering till bostadsrättsföreningen finns på de gemensamma parkeringsplatserna och på gatorna i området.

Förråd

Till bostaden hör ett utvändigt kallförråd på ca 9 kvm som ligger i direkt anslutning till huset. Det finns möjlighet att välja till isolering av förrådet

Altan

Samtliga hus har altaner av tryckimpregnerat trä.

Avfallssortering

Avfallssortering sker i kärl vid de gemensamma parkeringarna. Övrig källsortering sker vid närmaste återvinningsstation.

Brevlådor

Brevlådor finns samlade längs gatan.

Värme och ventilation

Husen värms upp med en frånluftsvärmepump. Värmen distribueras som vattenburen golvvärme på entréplan och i radiatorer på övervåningen. Frånluftsventilation med värmeåtervinning. Det finns möjlighet att välja till elektrisk golvvärme i badrummet på övervåningen

Elinstallation

Elcentral med automatsäkring och jordfelsbrytare.

TV/Tele/Data

Öppen fiber kommer att installeras i samtliga hus.Hushållen tecknar avtal med valfri tjänsteleverantör.

Driftskostnader

Kostnaden för sophämtning ingår i månadsavgiften.Kostnaden för kall­- och varmvatten, bredband/TV, el och uppvärmning ingår ej i månadsavgiften. Så snart du flyttar in har du möjlighet att själv påverka dina driftkostnader.

Drift och skötsel

Föreningen ansvarar för drift och skötsel av husens exteriör såsom ommålning, takläggning och mark utanför upplåten tomtmark, avfallskärl, planteringar, gemensamma parkeringar, gångytor m m. Kostnaden är inkluderad i månadsavgiften. Du ansvarar själv för interiört underhåll och den mark som är upplåten till din bostadsrätt.

SÄLJBROSCHYR


Bläddra eller ladda ner den här

Hör av dig till oss om du har någon fråga!

Öjersjö Källa