Bostadsväljare

Här kan du redan nu se kvarteren och husens placering. Titta in i vår bostadsväljare och läs mer om varje rad- eller parhus nedan.

Se planlösningar, läge och pris här.

Välj din bostad redan nu

I Öjersjö Källa väljer du mellan två olika typer av hus; radhus eller parhus

  • Radhuset är 106 kvm och rymmer 3-4 sovrum - beroende på vilket val du gör. Entréplanet är en riktigt umgängesdel och andra plan rymmer alla sovrum. Ett riktigt bra och lättskött litet hus som ändå är rymligt!
  • Parhusets 122 kvm är planerat likadant men den större ytan tillåter även separat tvättstuga på entréplan och ett extra vardagsrum på våning två. Plats för både gemenskap och egen vrå på 122 kvm!

Bofaktabroschyr och prislista

I bofaktabroschyren kan du bläddra mellan planritningar bland de rad- och parhus som är till salu. Varje bofaktablad visar husets storlek, placering i området samt hur det är utrustat. Längst ner på sidan finns teckenförklaring och information om skala. Vi har även prislistor för nedladdning i PDF-format om du föredrar det.

BOFAKTABROSCHYR


Bläddra eller ladda ner den här

Läs mer om hustyperna

Radhus | 106 kvm

I radhusets entré möts du av en rejäl hall med bra förvaring samt dörren in till ett rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Resterande del av botten­våningen är ett nära nog 40 kvm stort och öppet vardagsrum med kök och social köksö. De stora, höga fönstren ut mot altanen ger ett härligt ljus till hela det stora rummet. En trappa upp hittar du tre sovrum där master bedroom med egen klädkammare mäter sammanlagt hela 17 kvadratmeter! Om du hellre vill ha fyra sovrum kan du välja till en uppdelning och därmed få fler praktiska, lite mindre sovrum. Även här finns ett badrum, detta med badkar. Husets baksida börjar med ett trädäck och fortsätter ut på en liten gräsmatta för lek och bus. Tomten avslutas med ett förråd som tillsam­mans med planken skärmar av. En gemensam parkering finns på utsidan bakom varje radhuslänga. Mellan dessa båda längor bildas en nästan bilfri gemensam gårdsgata med en liten park där både du och barnen naturligt kan träffa alla grannar. Ett riktigt bra och lättskött litet hus som ändå är rymligt!

Se större bilder i bofaktabroschyren (ladda ner PDF)

Parhus | 122 kvm

Det här är ett smart och rymligt parhus med 3­4 sovrum och hela två allrum. Här finns flera fina ytor med plats för många att umgås, men där alla ändå enkelt hittar en egen mysig vrå att dra sig undan till. På första plan finner du ett rymligt kök med separat matplats och ett luftigt vardagsrum. Här möts du av stora fönster med mycket ljusinsläpp från tre håll. Här finns också separat tvättstuga samt praktisk förvaring under trappan och badrum med dusch. Husets övre plan rymmer ett stort allrum, ytterligare ett badrum och fyra sovrum – eller som alternativ, ett ännu större allrum och tre sovrum. Från vardagsrummet på entréplan går du ut till det skyddade, privata trädäcket med tillhörande förråd. Till några hus hör en balkong och egen liten lättskött tomt, perfekt för en kubbmatch eller kanske ett kvällssnack i hammocken. Övriga hus har ett enda stort och lättskött trädäck. I förrådet har du plats för trädgårdsredskap och cyklar. Parkering finns i nära anslutning till husen.

Se större bilder i bofaktabroschyren (ladda ner PDF)

Översikt

Situationsplanen här visar Öjersjö Källas utformning. Bostadsrättsföreningen består av både parhusen i väster och radhuslängorna i öster.

Situationsplan Öjersjö Källa
Öjersjö Källa