Moderna lägenheter för en skön vardag

I kvarteret Växthusen i Viken bor du med livskvalitet i fokus, oavsett storlek på din lägenhet.

Att kunna njuta av det magiska ljuset och den sköna havsluften varje dag är sann livskvalitet för alla. Växthusen erbjuder allt från smart etta till rymlig femma så här hittar du garanterat något som passar dig. Lägenheterna fördelas i fem stilfulla hus med en väl avvägd arkitektur som smälter fint in i omgivningen. Här tar du hissen upp till en modern lägenhet med alla bekvämligheter du behöver. Lockar den friska luften tar du kaffekoppen med dig ut i solen på egen balkong eller uteplats. Från de översta våningarna har du härliga vyer mot landskap och hav. Så enkelt och så underbart! Välkommen hem till kvarteret Växthusen i Viken!

Våra tvåor

Våra tvåor är otroligt välplanerade, här kan du bo på 58-75 kvm. Det finns lägenheter i markplan med stor uteplats eller med balkong som är upp till 9 kvadratmeter - vissa är dessutom möjliga att göra inglasade! Här bor du ljust och luftigt med fönster i tre väderstreck. I flera lägenheter är det möjligt att dela av kök och vardagsrum för två separata rum om du hellre bor så än i en öppen planlösning. Badrummen är stora med både tvättmaskin och torktumlare. I sovrummet är förvaringen väl tilltagen med skjutdörrsgarderober.

Se en lista på alla tvåor till salu här

Våra treor

Med flera olika planlösningar kan du välja allt från kök i vinkel, u-kök eller ett lite mer avgränsat kök med bardiskdel. Våra treorna är mellan 69-112 kvm och möjligheterna är nästan oändliga! De flesta lägenheterna är försedda med ett stort badrum och en gäst-WC. Eftersom kvarteret Växthusen består av fem huskroppar har du flera val av olika solläge på din balkong eller uteplats, och i många av lägenheterna är det möjligt att glasa in balkongen. För dig som söker en helt unik lägenhet har vi två stycken treor i etage och två stycken takvåningar.

Se en lista på alla treor till salu här

Våra fyror

Fyrorna i kvarteret Växthusen är mellan 94-122 kvm och i de flesta av fyrorna går det att välja bort ett sovrum till förmån för ett extra stort vardagsrum. Alla lägenheter är försedda med mycket förvaring i form av skjutdörrsgarderober, klädkammare och förvaring i entréhallen. Givetvis finns här också en gäst-WC. De flesta fyror har en planlösning där köket delar av vardagsrummet med en bardiskdel som blir perfekt att duka upp fördrinken på eller äta frukosten vid. I den stora sociala ytan finns det möjlighet till att duka upp till stora middagar som skapar ett socialt och bekvämt hem även för dig som vill kunna bjuda hem släkt och vänner på födelsedagsfester och julfirande.

Se en lista på alla fyror till salu här

Vår enda femma

Unik i sitt slag och hela 149 kvm - här kan du leva som i en medelstor villa! Vår enda femma ligger högst upp i ett av husen och har en privat sovrumsdel med eget allrum i vindsdelen. Utöver det finns ett riktigt stort och härligt vardagsrum i den andra, mer sociala delen av lägenheten. Två helkaklade badrum och smart förvaring i skjutdörrsgarderober samt stort kök med bardiskdel skapar ett boende utöver det vanliga!

Läs mer om femman här

BOSTADSVÄLJAREN

I bostadsväljaren får du en överblick över kvarteret och kan se alla lägenheter som är till salu
Välj din lägenhet här

Välkommen till nästa visning

Onsdag, 15 jul 17:00 - 18:00

Ring 042-362290 eller anmäl intresse för privat visning på sf.hoganas@svenskfast.se

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Patrick Magiera, Svensk Fastighetsförmedling

sf.hoganas@svenskfast.se042-362290

Conny Holst, Svensk Fastighetsförmedling

sf.hoganas@svenskfast.se042-362290

Ameli Krantz, Svensk Fastighetsförmedling

sf.hoganas@svenskfast.se042-362290

Onsdag, 15 jul 17:00 - 18:00

Ring 042-362290 eller anmäl intresse för privat visning på sf.hoganas@svenskfast.se

Lägg i kalendern

Onsdag, 22 jul 17:00 - 18:00

Ring 042-362290 eller anmäl intresse för privat visning på sf.hoganas@svenskfast.se

Lägg i kalendern