Gavellägenhet med balkong i väster

A1

Ljus och luftig gavellägenhet med balkong i västerläge. Njut av strandlivet alldeles runt hörnet.

Rum:
3 rum
Avgift:
4 735 kr/mån
Boyta:
95 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2019-02-21
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Gavellägenhet med balkong i väster

Gavellägenhet med härligt ljusinsläpp från tre håll genom generösa fönsterpartier. Ute på den stora balkongen kan ni njuta av solen och den friska havsluften. Social planlösning med kök i vinkel som ligger öppet mot det generösa vardagsrummet. Badrum med dusch samt gäst-wc. Ta med morgonkaffet ner till stranden, så nära att du kan gå i bara morgonrocken. Ta chansen att flytta till ett bekvämt och modernt boende.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se020-22 22 66

Fler projekt i närheten av Borstahusen

Bo vid stilla havet och de vilda vågorna

Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Här i Borstahusen är havet alltid lika närvarande. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka i tiden. Idyllen lever kvar, men livet är numera modernt och bekvämt och omfattar nu även nybyggt för den som önskar. Här samsas du med alla generationer och ni har mycket gemensamt – ni älskar orten, hamnen, stranden och det utmärkta läget.

Tillsammans med den prisbelönta danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen har vi skapat enastående hem för dig som vill njuta av ett läge och en arkitektur som gör det lätt att koppla av. Moderna och bekväma lägenheter, gatuhus och kedjehus 2-5 rum och kök – alla med härlig balkong. Lyxen av att ha nära golf, bad och vandringsleder sätter prägel på idyllen.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.