Ljust och luftigt med stor balkong i väster

A3

Unik lägenhet med generösa sällskapsytor som förlängs av en härlig balkong i västerläge mot innergården.

Rum:
3 rum
Avgift:
4 810 kr/mån
Boyta:
97 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Kvartal 3, 2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Ljust och luftigt med stor balkong i väster

Vardagslyx när den är som bäst! Stora sällskapsytor och avgränsande köksö samt stora fönsterpartier mot balkongen skapar ett härligt ljusflöde och suddar ut gränsen mellan vardagsrum och balkong. Två rymliga sovrum med varsin walk-in-closet och helkaklat badrum med golvvärme som standard. Hög standard och balkong i soligt västerläge. Med stranden runt hörnet har det aldrig varit enklare att ta ett uppfriskande morgondopp eller njuta av solnedgången över sundet. Ta chansen att flytta till ett bekvämt och modernt boende med ett friskt havsläge!

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se020-22 22 66

Fler projekt i närheten av Borstahusen

Bo vid stilla havet och de vilda vågorna

Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Här i Borstahusen är havet alltid lika närvarande. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka i tiden. Idyllen lever kvar, men livet är numera modernt och bekvämt och omfattar nu även nybyggt för den som önskar. Här samsas du med alla generationer och ni har mycket gemensamt – ni älskar orten, hamnen, stranden och det utmärkta läget.

Tillsammans med den prisbelönta danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen har vi skapat enastående hem för dig som vill njuta av ett läge och en arkitektur som gör det lätt att koppla av. Moderna och bekväma lägenheter, gatuhus och kedjehus 2-5 rum och kök – alla med härlig balkong. Lyxen av att ha nära golf, bad och vandringsleder sätter prägel på idyllen.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.