B2

Stig in i en ombonad och bekväm marklägenhet med egen uteplats och grönskande täppa.

Rum:
2 rum
Avgift:
3 108 kr/mån
Boyta:
60 kvm
Våning:
1 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Kvartal 3, 2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Planlösningen är öppen med stort kök och generösa sällskapsytor. desutom kan du glädjas åt stort badrum och smarta förvaringsmöjligheter både inne och ute. Du har också möjlighet att göra tillval och få större trädäck i trädgården och dubbel fönsterdörr mellan vardagsrum och uteplats.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

icon / avatar

Kundcenter Skåne, Region Skåne

kundcenter.skane@veidekke.se020-22 22 66

Fler projekt i närheten av Borstahusen

Bo vid stilla havet och de vilda vågorna

Har man väl vant sig vid att bo nära havet är det svårt att tänka sig något annat. De salta vindarna och vågornas brus är balsam för själen. Här i Borstahusen är havet alltid lika närvarande. Den väl bevarade bebyggelsen vittnar om att det charmiga fiskeläget har rötter långt tillbaka i tiden. Idyllen lever kvar, men livet är numera modernt och bekvämt och omfattar nu även nybyggt för den som önskar. Här samsas du med alla generationer och ni har mycket gemensamt – ni älskar orten, hamnen, stranden och det utmärkta läget.

Tillsammans med den prisbelönta danska arkitektfirman Vilhelm Lauritzen har vi skapat enastående hem för dig som vill njuta av ett läge och en arkitektur som gör det lätt att koppla av. Moderna och bekväma lägenheter, gatuhus och kedjehus 2-5 rum och kök – alla med härlig balkong. Lyxen av att ha nära golf, bad och vandringsleder sätter prägel på idyllen.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.