Kristall

Kristall är inspirerad av den klassiska skandinaviska stilen som länge dominerat inredningsvärlden och gjort Skandinavien känt över hela världen.

Här tar vi vara på ljuset och skapar stora rymliga rum med hjälp av vita avskalade ytor. Ljusa trägolv och ett tydligt rakt formspråk tar vara på det naturliga ljuset och håller ihop stilen genom alla rum.

LJUSA TRÄGOLV OCH RAKA FORMER

Ljusa trägolv och ett tydligt rakt formspråk tar vara på det naturliga ljuset och håller ihop stilen genom alla rum. Kulörer som används är vitt och olika toner av grått. Grafiska och svartvita mönster finns inom stilen och rostfria detaljer trivs extra bra.

PRÄGLAD AV FUNKTION OCH NATUREN

Skandinavisk design har präglats av funktionalitet och naturnära materialval. Med Kristalls genomtänkta och stilrena detaljer fattas bara dina inredningsfavoriter för att addera mer personlighet och värme.

Produktlista

Varje stil är ett färdigt paket av inredning utvalt av våra inredningsarkitekter.
Här kan du se vad som ingår i Stilen Kristall

Våra andra stilar

 • Korall - Inredningsval

  Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

  Läs mer
 • Grafit - Inredningsval

  Klassiska former och jordnära kulörer ger Grafit ett ombonat intryck. En lugn och harmonisk stil som ligger rätt i tiden.

  Läs mer
 • Dags att börja inreda din bostad!

  Äntligen har vi kommit så långt att vi kan börja med det riktigt roliga, inredningsvalen!

  Läs mer