Förvaring

Bra förvaring är viktigt för att livet i bostaden ska fungera smidigt och förvaring är något vi vet att du som kund har stort behov av att kunna påverka.

Det kan till exempel handla om att ge möjlighet att lägga till extra garderober för dig som behöver mer förvaring. Du får även möjlighet att göra val av inredning och kulör. I garderobsinredningen går det till exempel att byta ut hyllplan mot trådbackar, lägga till en byxhängare, klädstång eller extra skohyllor. För dessa val tillkommer en extra kostnad.

Det ingår alltid överskåp på garderober, med undantag för lägenhet där det finns nedsänkning i tak. I de fallen utgår överskåpet.

Du kan alltså göra tre val

  • Antal garderober (vissa lägenheter)
  • Inredning
  • Kulör

Förvaring / Antal garderober

Om det i din lägenhet finns möjlighet till extra garderober kan du se det i respektive lägenhets bofaktablad. Där kan du se de garderober som går att lägga till markerade som streckade linjer. Givetvis behöver du inte lägga till alla de garderober som markerats med streckade linjer. Bofaktabladen hittar du under respektive lägenhet i vår lägenhetsväljare.

Förvaring / Inredning

Nedan ser du vilken inredning som ingår i bostadens garderober samt sju stycken ytterligare varianter som går att välja mot en extra kostnad. Du väljer inredning för varje individuell garderob:

Här ser du vad som ingår samt egna val 1-3
Här ser du egna val 4-7

Förvaring / kulörer

Du kan välja att byta ut kulören på garderoberna till en annan inom din valda stil för att ytterligare profilera ditt hem. Nedan ser du den kulör som ingår på garderobsfronter i respektive stil:

Val av garderobsfronter.

Här ser du den kulör som går att välja som alternativ inom din valda stil:

Egna val av garderobsfronter inom respektive stil.

Några exempel på garderober

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.

Om VeidekkeID

Ingen bostadsköpare är den andra lik. För någon är det allra viktigaste att bo på rätt adress med rätt inredning, medan någon annan är upptagen av helt andra frågor där bostadens främsta uppgift är att få familjelivet att fungera. Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag.
Läs om VeidekkeID