Våra nya fyror

I etapp 2 av Atmosfären finns det några olika fyra rum och kök att välja mellan. Gemensamt för de alla är flexibiliteten som gör att alla lägenheter kan göras om till treor för den som önskar.

4 rok om 101 kvm

Denna lägenhet ligger ljust på gaveln. Här bor du i stor öppen planlösning med möjlighet att välja bort ett sovrum till förmån för ett ännu större vardagsrum. I det stora sovrummet har du ett lyxigt dressingroom. Behöver du extra förvaring finns det dessutom möjlighet att välja till ytterligare garderober. En annan flexibilitet är att du kan välja till dusch på gästtoaletten, så du får två ordentliga badrum - perfekt för morgonbestyren eller när gäster är på besök. Denna lägenhet finns i både markplan och längre upp i huset, så du väljer själv om du vill ha en uteplats eller balkong. Dessutom kan du välja på alla fyra väderstreck på din balkong - helt beroende på vad du gillar bäst!

Här kan du bo från 2.995.000 kr

Se en lista på alla fyror här

4 rok om 99-105 kvm

De stora sociala ytorna är karakteristiskt för denna planlösning. Det stora köket ligger i vinkel och du kan få ett ännu större vardagsrum genom att ta bort sovrummet som angränsar till den sociala delen. Perfekt för dig som egentligen bara behöver två sovrum och hellre satsar på både ett stort matbord och en rejäl soffgrupp. I det stora sovrummet har du praktisk förvaring med egen klädkammare. Dessutom ligger sovrummet i österläge som ger ett skönt och svalt klimat på sommaren. En extra bonus är att du kan sätta in en dörr mellan de två sovrummen för att göra det lilla sovrummet till en stor walk in closet! Balkong eller uteplats vätter mot väster, så du kan njuta utomhus länge under eftermiddag och kväll.

Här kan du bo från 3.295.000 kr

Se en lista på alla fyror här

4 rok om 100-107 kvm

Denna fyra har en tydlig uppdelning mellan den privata och sociala delen av lägenheten. I den privata delen finns badrum, klädkammare och sovrum. Här är det dessutom möjligt att välja bort ett sovrum för att få ett extra allrum. Perfekt som tv-rum eller som barnens lekyta! Den sociala ytan har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och balkongen eller uteplatsen ligger i direkt anslutning. Dessutom med soligt västerläge! Självklart finns det även en gäst-wc.

Här kan du bo från 3.395.000 kr

Se en lista på alla fyror här

Rätt till ändringar i planlösningarna förbehålles.