Välkommen till Atmosfärens visning

På denna sida hittar du en presentationsfilm om projektet där vår mäklare Christoffer Olsson Segerberg på Svensk Nyproduktion guidar dig igenom Atmosfärens läge, utbud och stilkoncept. I bostadsväljaren kan du sedan hitta de lägenheter som är till salu och välja den som passar just dig bäst. Vill du läsa mer finns det en länk till Atmosfärens projektsida längst ner. Vår mäklare Christoffer finns sedan tillgänglig för att besvara dina frågor och hjälpa dig att hitta den lägenhet som uppfyller dina behov och önskemål. Välkommen!

HÄR KAN DU SE EN PRESENTATION AV PROJEKTET
Bostadsväljaren

I bostadsväljaren kan du se bilder, planlösningar och priser på alla lägenheter som är till salu

Snabbfakta

Pris: 995 000 - 5 795 000 kr
Rum: 1 - 5 rum
Boyta: 23 - 125 kvm
Beräknad inflyttning: Årsskiftet 2021/2022

Ladda ner säljmaterial

Atmosfärens säljkatalog
Atmosfärens bofaktakatalog
Brf Atmosfärens kostnadskalkyl

Vill du veta mer?

I Atmosfären finns det bostäder för dig som vill ha livskvalitet i fokus. Med en bred variation av lägenheter finns det ett nytt hem för dig som både vill ha plats för stora middagar och ett arbetsrum och för dig som söker en yteffektiv lägenhet med hög mysfaktor.

I Atmosfären har vi dessutom vårt nya stilkoncept med tre inredningsstilar som ger ett sammanhållet utseende i bostadens alla rum. Du väljer kostnadsfritt den stil som passar dig bäst. Erfarenheten säger att många har svårt att förutse hur material, kulörer och texturer passar ihop. Nu får du en enhetlig grund att utgå ifrån innan dina möbler flyttar in.

Vill du se titta vidare på bostäderna som finns till salu eller läsa mer om inredningsstilarna? Allt hittar du på projektsidan.

Klicka här för att komma till projektsidan