Jag trivs jättebra!

För den som gillar sport och motion är läget för Central Park ett eldorado av möjligheter. På med joggingskorna och du har sköna rundor som väntar direkt utanför dörren. Och du är långt ifrån ensam, i parken joggar och promenerar folk dygnet runt. En som verkligen uppskattar läget är Johanna Rise som redan bor i grannhuset som kallas Arenatoppen.

Flyttade till nytt med barndomsvännen.

Johanna bodde tidigare hos föräldrarna i Bjärred och gick gymnasiet i Lund. Idag arbetar hon som butikschef på Gateau i Saluhallen.
– Mina föräldrar investerade i lägenheten. Jag har två yngre systrar som bor kvar i Bjärred, som kanske också vill till stan i framtiden. Vi valde mellan 2:or och 3:or och landade på det större alternativet för att min barndomskompis från Stockholm flyttade ner och hyr in sig hos mig. Det funkar jättebra.

Nära till stranden

Johanna är verkligen nöjd med läget och närheten till stan. Hon har kort på Fitness 24/7 som ligger i bottenplan. Under sommarhalvåret tränar hon gärna på Arenaparkens fria utegym några steg bort där det även finns beachvolleyplan med sand från Falsterbo .
– På sommaren är det proppfullt med folk som tränar och spelar volleyboll. Om vädret är fint brukar jag passa på att sola på ”Låtsasstranden” också.
Det händer även att Johanna går över till Arenan och kollar handboll när det är matcher. I höstas vad det extra lätt att dra på smilbanden när Lund Comedy Festival drog stor publik.
– Det var kul med mycket rörelse i området. Annars är det lugnt och skönt här trots att man har så nära till allting, avslutar hon.