Sista 4 rok i soligt söderläge på gavel med två badrum!

12

Här blir det ljust och luftigt på husets södra gavel med balkong i skönt solläge! Modernt kök med köksö och flexibel planlösning samt två badrum!

Pris:
3 500 000 kr
Rum:
4 rum
Avgift:
5 292 kr/mån
Boyta:
89 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Oktober 2021
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Sista 4 rok i soligt söderläge på gavel med två badrum!

Här på våning två njuter du av flödande ljus via fönster i tre väderstreck från norr till söder! Här får du stort vitt kök i vinkel med köksö som standard, två badrum och möjlighet att anpassa planlösningen efter behov av antal sovrum. Skön balkong om 6 kvm i bästa solläge och i anslutning till kök/vardagsrum lever du livet enkelt både inne och ute! Med grönskande och privat innergård utanför ytterdörren kan du enkelt njuta av den gemensamma uteplatsen.

Välkommen till nästa visning

Torsdag, 30 jan 17:00 - 18:00

Trollebergsvägen 12, Lund

Ring 070-164 67 28 eller besök oss och få hjälp att hitta rätt lägenhet och rätt läge!

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Torsdag, 30 jan 17:00 - 18:00

Trollebergsvägen 12, Lund

Ring 070-164 67 28 eller besök oss och få hjälp att hitta rätt lägenhet och rätt läge!

Lägg i kalendern

Söndag, 16 feb 10:30 - 11:30

Trollebergsvägen 12, Lund

Ring 046-273 26 33 eller besök oss och få hjälp att hitta rätt lägenhet och rätt läge!

Lägg i kalendern

Västerläge när det är som bäst

På populära Väster i Lund växer Grönalund fram. Med två sköna, gröna parker några steg bort bor du mitt i lummigheten och ändå med all service precis runt knuten. Läget är verkligen fenomenalt här på Väster. Busshållplatsen ligger några steg bort, Centralstationen cyklar du till på nolltid och all annan service som mataffärer, dagis och vårdcentral finns redan i området. Här råder ett skönt lugn och ändå bor du så centralt och bekvämt att du inte behöver bil. Vilken frihet, inte sant?

Sköna citylägenheter för alla behov

Kvartershusets åtta våningar rymmer lägenheter för vitt skilda behov, från enrummare till större lägenheter helt utöver det vanliga – alla med egen balkong, terrass eller uteplats. Kanske har just du längtat efter den lyxiga känslan av att ha en helt privat del, med sovrum, badrum och eget dressing room? Med stor variation och flexibilitet i planlösningarna, exempelvis kan en 4:a bli 3:a för den som så önskar, finns här ett drömboende för alla. Parkera smidigt under huset och flytta rakt in i ditt gröna, sköna cityliv.

Svanenmärkt – för både dig och miljön

Områdesnamnet Grönalund är inte valt av en slump. Utöver att adressen är inbäddad i grönska, står miljön i fokus. Vi på Veidekke byggde det första Svanenmärkta flerfamiljshuset i Norden, och Grönalund är näst på tur. Vårt sätt att bygga gagnar inte bara miljön utan märks också konkret på energiförbrukningen, som minskar drastiskt och därmed håller dina kostnader nere. Svanenmärkt är ett klokt val och en win-win för både dig och resten världen.

Veidekke tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

Läs mer om Veidekke Tryggt köp

Har du frågor?

Hör gärna av dig.