Balkong i söderläge på våning 4!

37

Genomgående planlösning med separat kök i vinkel och utsikt över grönskande innergård eller njut av balkongliv med soligt söderläge!

Pris:
1 925 000 kr
Rum:
1 rum
Avgift:
2 868 kr/mån
Boyta:
44 kvm
Våning:
4 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Oktober 2021
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Balkong i söderläge på våning 4!

Från det stora och moderna köket i vinkel blickar du ut över grönskande innergård och får uteplats under tak! Designat och läckert fönsterparti ger ett härligt ljusflöde och fina siktlinjer. Genomgående planlösning med smart förvaring i hallen skapar en tydlig rumsindelning mellan kök och vardagsrum! Hög standard och optimerade lösningar gör att du få plats för både smått och stort! Från våning tre får du ett skönt och avslappnat balkong häng i söderläge.

Välkommen till nästa visning

Torsdag, 30 jan 17:00 - 18:00

Trollebergsvägen 12, Lund

Ring 070-164 67 28 eller besök oss och få hjälp att hitta rätt lägenhet och rätt läge!

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Torsdag, 30 jan 17:00 - 18:00

Trollebergsvägen 12, Lund

Ring 070-164 67 28 eller besök oss och få hjälp att hitta rätt lägenhet och rätt läge!

Lägg i kalendern

Söndag, 16 feb 10:30 - 11:30

Trollebergsvägen 12, Lund

Ring 046-273 26 33 eller besök oss och få hjälp att hitta rätt lägenhet och rätt läge!

Lägg i kalendern

Västerläge när det är som bäst

På populära Väster i Lund växer Grönalund fram. Med två sköna, gröna parker några steg bort bor du mitt i lummigheten och ändå med all service precis runt knuten. Läget är verkligen fenomenalt här på Väster. Busshållplatsen ligger några steg bort, Centralstationen cyklar du till på nolltid och all annan service som mataffärer, dagis och vårdcentral finns redan i området. Här råder ett skönt lugn och ändå bor du så centralt och bekvämt att du inte behöver bil. Vilken frihet, inte sant?

Sköna citylägenheter för alla behov

Kvartershusets åtta våningar rymmer lägenheter för vitt skilda behov, från enrummare till större lägenheter helt utöver det vanliga – alla med egen balkong, terrass eller uteplats. Kanske har just du längtat efter den lyxiga känslan av att ha en helt privat del, med sovrum, badrum och eget dressing room? Med stor variation och flexibilitet i planlösningarna, exempelvis kan en 4:a bli 3:a för den som så önskar, finns här ett drömboende för alla. Parkera smidigt under huset och flytta rakt in i ditt gröna, sköna cityliv.

Svanenmärkt – för både dig och miljön

Områdesnamnet Grönalund är inte valt av en slump. Utöver att adressen är inbäddad i grönska, står miljön i fokus. Vi på Veidekke byggde det första Svanenmärkta flerfamiljshuset i Norden, och Grönalund är näst på tur. Vårt sätt att bygga gagnar inte bara miljön utan märks också konkret på energiförbrukningen, som minskar drastiskt och därmed håller dina kostnader nere. Svanenmärkt är ett klokt val och en win-win för både dig och resten världen.

Veidekke tryggt köp

När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare.

Läs mer om Veidekke Tryggt köp

Har du frågor?

Hör gärna av dig.