Våra lägenheter i Grönalunds Trio

Grönalunds Trio erbjuder allt från rymliga ettor till större lägenheter utöver det vanliga. Här presenterar vi successivt våra olika planlösningar.

I Grönalunds Trio kommer du ha möjlighet att bo på 1-6 rok med den gemensamma nämnaren stora ytor. Bor du i villa idag men behöver kanske inte alla rum längre? Då kan du bo här för att fortfarande ha ett luftigt boende och gärna slippa det yttre underhållet. En del lägenheter kommer har två badrum och dessutom flexibla planlösningar där du som till- eller frånval kan justera antal rum efter vilka behov du har i ditt liv just nu. En trea blir en fyra eller tvärtom.

Dessutom kommer Grönalunds Trio erbjuda en hel del unika planlösningar som till exempel 6 rum och kök i etage eller taklägenheter med privat terrass. Här finns en bredd som ger dig som letar efter det lilla extra en fin möjlighet att hitta ett nybyggt, spännande hem.

4 rok med inglasad balkong

Detta är en av våra ytterst välplanerade och inbjudande lägenheter om 4 rok på 94 kvm. Här njuter du av både inglasad och traditionell balkong – allt som gör livet bekvämt att leva både inne och ute! Stort kök i vinkel ger bra arbetsytor och köksön skapar en naturlig mötesplats för vänner och familjen – vardagar som festdagar! Fönster i tre väderstreck och en tydlig rumsindelning ger ett behagligt ljus under hela dagen oavsett om du väljer att bo på bottenvåningen eller uppe på femte våningen. Men ju högre upp du kommer desto bättre blir utsikten av kringliggande landskap! Tre bra sovrum och generös förvaring i både garderober och skjutdörrsgarderober samt två badrum ger dig ett boende av hög kvalitet!

Se större bild på planlösningen

3 ROK - 85 KVM

På soligaste söderläge med fönster i tre väderstreck är flexibiliteten stor med antingen två eller tre sovrum! Här får du stora öppna ytor för ett socialt liv och härligt kök i vinkel med funktionell köksö! Förutom stor balkong i söderläge så får du förutom helkaklat badrum även ett gästwc och modern förvaring i skjutdörrsgarderober. Stor och ljus 3 rok eller smart och effektiv 4 rok – valet är ditt!

Alternativt 4 ROK

4 ROK - 97 KVM

På våning sex i denna unika och härliga lägenhet får du lite extra av allt! Vad sägs om både takterrass och inglasad balkong! Det kan knappast bli enklare och bekvämare att njuta av utsikt och balkongliv! Spännande kök med funktionell köksö och stort fönsterparti mot takterrassen ger ett härligt ljusflöde och underbar utsikt från matplatsen! Extra vardagslyx med master bedroom som har eget badrum och rymlig förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Denna härliga lägenhet finns det endast tre st av i hela föreningen och alla är placerade med samma läge och våningsplan i respektive hus.

Alternativt 3 ROK

4 ROK - 109 KVM

Högt upp på våning fem får du imponerade utsikter från lägenhetens två balkonger! Här får du tydligt separerade ytor med en privat sovrumsdel som ger dig tre sovrum alt två sovrum och ett mellanliggande allrum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fönstersättning som ger ett härligt ljusflöde samt balkong i soligt sydväst! Smart och effektiv förvaring i skjutdörrsgarderober och självklart får du även två badrum. Denna härliga lägenhet finns det endast tre st av i hela föreningen och alla är placerade med samma läge och våningsplan i respektive hus.

Alternativt 3 ROK

6 ROK - 150 KVM

Högst upp på våning sex och sju i Trio kan vi äntligen erbjuda något alldeles extra! Här får du 4 sovrum och 2 allrum samt 2 badrum fördelat på hela 150 kvm i två plan. Stort härligt kök med köksö för ett socialt liv med nära och kära. Här flödar ljuset och utsikten från våning sex och sju är imponerande! Stora sovrum och rejält med modern förvaring med skjutdörrsgarderober. Här får du både balkong och skön takterrass för ett bekvämt och privat liv mitt i staden. Denna härliga lägenhet finns det endast tre st av i hela föreningen och alla är placerade med samma läge och våningsplan i respektive hus.

4 sovrum

3 sovrum

Vi återkommer inom kort med fler planlösningar att spana in!