Högt boende med utblick

I Neptuni Brygga hittar du lägenheter mellan ett till fem rum och kök. Gemensamt är att de ligger högt och att de tillhör detta lilla, exklusiva bostadsprojektet vid Malmös kanaler.

Neptuni Brygga är ett tiovåningshus där de översta våningarna rymmer de 42 lägenheterna som kommer att finnas till försäljning. De nedersta våningarna rymmer vård- och trygghetsboende. Bostäderna i Neptuni Brygga börjar på våning fem vilket gör att det fortfarande är ett litet, exklusivt bostadsprojekt. Som pricken över i:et kommer det finnas en gemensam takterrass högst upp med utsikt över kanalen.

Lägenheterna karakteriseras av rymd och ljus samt stora uteplatser i form av rymliga balkonger eller privata takterrasser som kommer att förstärka intrycket av ett lummigt Malmöliv vid kanalen.

Lägenhetsexempel

Inför säljstarten publiceras alla lägenheter med planritningar och pris. Neptuni Brygga kommer ha totalt 42 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök. Det finns många unika lägenheter så du kan hitta en som passar just dig. Här ger vi ett smakprov över några stycken karakteristiska lägenheter. Söker du en tvårummare? Vi kommer ha ett fåtal till salu, de presenteras närmre säljstart.

4 rum och kök

Många fyror i Neptuni Brygga har fönster åt flera håll. Just denna fyra är på ca 123 kvm och har stora fönster i tre väderstreck samt en stor möblerbar balkong. Planlösningen ger en härlig våningskänsla och större delen av lägenheten är stora sociala ytor. Köket passar fint för den matlagningsintresserade eller för den som vill duka upp fint på köksön. Om du vill bo stort men bara två sovrum kan två sovrum sättas ihop till ett stort. Självklart finns det här två badrum med dusch.

Se en större bild på planlösningen

3 rum och kök

I Neptuni Brygga finns ett flertal olika sorters treor och i flera av dom kan du göra vissa tillval för att anpassa den efter dina behov. Här visar vi en fräck trea på cirka 80 kvadratmeter, dubbla stora balkonger och två badrum med dusch. Den öppna planlösningen och stora vinkelköket inbjuder till långa middagar och härligt mingel.

Se en större bild på planlösningen

1 rum och kök

Ettorna i Neptuni Brygga kan bli det perfekta första boendet eller varför inte övernattningslägenhet. Här kommer du ha nära till allt! Det finns flera olika sorters ettor på cirka 30 kvadratmeter med sak gemensamt - ett kvadratsmart hem så du ska kunna leva livet fullt ut. Dessutom en härlig balkong för att se ut över stan morgon som kväll!

Se en större bild på planlösningen

Flexibla lägenheter

Många lägenheter i Neptuni Brygga möjliggör för dig att välja hur många rum du vill ha på samma kvadrat. Ett exempel är denna trerummare på ca 70 kvadratmeter som du kan välja att ta bort en vägg och därmed få en spatiös tvåa eller om du hellre vill ha en klassisk lösning med separat kök, är det möjligt att lägga till en vägg. Tänk på att frånval/tillval alltid behöver göras innan ett visst datum så det är därför viktigt att köpa din lägenhet i god tid innan. Kostnad för att lägga till/ta bort vägg meddelas omkring säljstarten.

Se en större bild på planlösningen

Bo på taket

För den kräsne kommer det finnas ett unikt penthouse med egen takterrass och plats för bubbelpool på taket. Vi berättar mer om detta inom kort!

Klicka på projektet nedan för att komma tillbaka till huvudsidan: