Stil Korall i Neptuni Brygga

Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.
KORALL (NY)

Vår stil Korall välkomnar färg och mönster. Sotade pastellfärger och ett runt formspråk ger ett lekfullt och stilsäkert uttryck. En trendig stil på både kort och lång sikt.

Publicerat av Veidekke Eiendom Sverige Måndag 20 april 2020

Stilsäkert och genomtänkt

Signifikant för stilen Korall är lekfulla färger som tar för sig på ett stilsäkert och genomtänkt sätt. Med influenser från art deco, 70- och 80-tal i uppdaterad version är stilen lika trendig idag som imorgon.

Bilder från en lägenhet inredd i stil Korall

Färger och formspråk

Formspråket inom Korall är mjukt, med rundade former. Vi använder två sotade pastellkulörer inom stilens grundutförande: svagt grå och en blågrå – kulörer som gifter sig väl med det ljusa trägolvet. Andra kännetecken för Korall är färgstarka ytskikt på kommoder och köksluckor som sänder både lekfulla och artistiska signaler.

Dina inredningsfavoriter

Stilen har en bred palett med uttryck och kombinationer. Det är mixen som skapar helheten och sätter känslan. Låt dina personliga inredningsfavoriter få stå i centrum, oavsett om du fyndar på loppis eller om du ropar hem vackra föremål på auktion.

 • Varje stil är ett färdigt paket av inredning utvalt av våra inredningsarkitekter. (Mer information om vad som ingår i Korall kommer senare)
 • Till detta kan du göra Egna val för att anpassa ditt boende till dina specifika behov. (Mer info om egna val kommer senare)

Illustrationer av stilen Korall

Vardagsrum i stil Korall. (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.)
Kök i stil Korall. (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.
Sovrum i stil Korall. (Bilden är en illustration och avbildar inte en specifikt bostad. Avvikelser kan förekomma.)

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.

Våra andra stilar och om egna val

 • Stil Kristall

  Kristall omfamnar naturligt ljus och skapar rum med rymd. Grafiska mönster och raka former för tankarna till den skandinaviska stilen som dominerat inredningsvärlden.

  Läs mer
 • Stil Grafit

  Klassiska former och jordnära kulörer ger Grafit ett ombonat intryck. En lugn och harmonisk stil som ligger rätt i tiden.

  Läs mer
 • VeidekkeID - vårt nya inredningskoncept

  Nu har vi tagit ett steg i att bygga bostäder med personlighet som förenklar din vardag. Läs om våra tre kostnadsfria inredningsstilar.

  Läs mer