Korta fakta

Här finner du lite korta fakta, men mer finns i säljbroschyren om du undrar. Du kan alltid kontakta våra mäklare också.

Snabbfakta

  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Adress: Västerled 51, 53, Svedjevägen 1, Koltrastvägen 42, 44, 46
  • Byggherre: Brf Bromma Trädgårdsstad
  • Arkitekt: Amneby Forslund Arkitekter 
  • Totalentreprenör: Veidekke Eiendom AB
  • Antal lägenheter: 42 st
  • Beräknad inflyttning: vår/sommar 2022
  • Säljare: Bostadsrättsföreningen Bromma Trädgårdsstad
  • Mäklare: Erik Olsson Nyproduktion

Lite mer fakta

Årsavgift

Som bostadsrättshavare betalar du en årsavgift till föreningen, månadsvis i förskott. Månadsavgiften består av fyra delar. Grund, hushållsel, varmvatten och kollektivt grundutbud för TV och bredband. I månadsavgiften för Grund ingår bostadsrättens andel av föreningens driftskostnader, såsom kallvatten, uppvärmning, fastighetsel, fastighetsskatt, underhåll av fastigheten med mera. Avgiften täcker också föreningens räntekostnad, amortering och avsättning till yttre underhållsfond.

Driftkostnader

Månadsavgiften för hushållsel, varmvatten och TV/ bredband är obligatoriska tillägg till månadsavgiften Grund. Faktisk förbrukning för hushållsel och varmvatten mäts per lägenhet och aviseras kvartalsvis i efterskott i samband med månadsavgiften Grund. Månadsavgiften för TV och bredband aviseras med lika belopp per lägenhet och månad.

Drift och skötsel

Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och mark, exempelvis hissar, trapphus och gård. Kostnaden för detta är inkluderad i årsavgiften.

Cykelparkering

Det finns möjlighet att parkera sin cykel i cykelrum i källare samt ställ utomhus.

Bilparkering

Det finns totalt 37 st parkeringsplatser i garage varav
6 st elladdningsplatser för långtidsladdning. Fördelning av parkeringsplatser sker enligt turordning där 3-5 RoK har förtur till plats (max en plats/lgh). Därefter först till kvarn efter tecknat avtal. Hyresavtal för parkeringsplats tecknas separat. Preliminär hyra för parkering i garage är 1 450 kr/månad, för elladdningsplats tillkommer en schablonkostnad om 400 kr/månad.

Sophantering och källsortering

Källsortering sker vid gemensam sorteringsplats vid Koltrastvägen. Hushållssopor i kärl placerade längs Koltrastvägen och Svedjevägen/Västerled.

Förråd

Varje lägenhet har ett externt förråd placerat i källaren i huset längs Västerled/Svedjevägen, se bofakta i bostadsväljaren.

Internet/TV

Telia TV-Lagom – TV, bredband (100/100 Mbit/s). Multimediauttag finns i vardagsrum/kök i övrigt trådlös uppkoppling via wifi. Ett mediaskåp finns i varje lägen- het för placering se bofaktablad.

Hör av dig till oss om du har någon fråga!

SÄLJBROSCHYR


Bläddra eller ladda ner den härFlera fördelar med Bromma Trädgårdsstad