Så bokar du en lägenhet

Måndag 18 maj kl 19.00 öppnas bokningssidan

Tänk på att du kan behöva uppdatera din webbsida kl 19.00 om du redan har gått in på innan kl 18.59. Det är även viktigt att din webbläsare inte är inställd i s k inkognito/privatläge för att bokningssidan ska fungera.

Då fyller du i din bokningsanmälan och anger de bostäder du är intresserad av.
På bokningssidan är det viktigt att du noggrant fyller i korrekta uppgifter såsom fullständigt namn och personnummer på den/de personer som vid ett köp ska stå på avtalet.

Att tänka på:

  1. Att minst en av de angivna köparna finns med i vårt VIP-register.
  2. Att inte någon av angivna köpare har ett pågående köp hos Veidekke Eiendom. Generellt godkänner inte Veidekke Eiendom fler köp än ett åt gången, om inte synnerliga skäl föreligger.
  • Det lönar sig inte att skicka in flera bokningsanmälningar, i hopp om att behålla ett lågt könummer. För det fall någon skickat in flera bokningsanmälningar och erhållit flera könummer, kommer personen att tilldelas det senaste könumret.
  • Tisdag den 19 maj kommer våra mäklare att börja kontakta var och en i turordning, för bokning av lägenhet.
  • Vi vet att det tar tid att ringa igenom listan och vi räknar med att detta arbete kan pågå flera dagar. För att du som skickat in en bokningsanmälan ska veta hur vårt arbete fortskrider uppdaterar vi löpande via mail om hur långt vi kommit i kön.
  • Du kan även följa aktuell status i bostadsväljaren och vi kommer löpande att skicka ut mail med information.

Bokningen öppnar 19.00 18:e maj

Ta kölapp
Till bokningssidan (öppnar 19.00 18:e maj)

Frågor? Hör gärna av dig!

Per Östberg och Karin Axelsson, mäklare i Bromma Trädgårdsstad
Flera fördelar med Bromma Trädgårdsstad