Åtta trappor upp med utsikt över omgivande hustak, ogenerat balkongläge i Teaterkvarteret

P2 1-1806

Ljus och smart fyra med vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong med kvällssol. Egen klädkammare i stora sovrummet.

Rum:
4 rum
Avgift:
5 021 kr/mån
Boyta:
84,5 kvm
Våning:
8 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Åtta trappor upp med utsikt över omgivande hustak, ogenerat balkongläge i Teaterkvarteret

Social lägenhet med öppen planlösning, gästtoalett och rymlig balkong med kvällssol om drygt 9 kvm i fritt läge. Fint ljusinsläpp tackvare stora fönster i vardagsrums- & köksdelen. Till lägenheten hör ett externt förråd, vilket är praktiskt om man t.ex. vill förvara smutsiga bildäck. Börja det nya året i ny bostad - beräknad inflyttning januari 2019. Denna lägenhet är möblerad och ni är välkomna att komma och titta på den. Antingen i samband med en ordinarie visning eller så är du varmt välkommen att boka en personlig visning med vår mäklare.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Joakim Bogeling, Erik Olsson

joakim.bogeling@erikolsson.se070 481 26 81

Levande centrum som granne

Vad sägs om att bo i ett 13-våningshus, där de flesta lägenheter har stora balkonger eller uteplatser? Huset som blir vårt tredje i kvarteret gränsar mot bollplanen och byggs ovanpå kvarterets garage. Här kan du välja mellan 2:or på 45 kvm till 5:or på strax över 100 kvm. Bo nytt, fräscht och bekvämt med levande centrum som granne, nära till buss och t-bana. Att ha badhus med gym som granne är inte heller så dumt, liksom närheten ut i naturen. Titta på respektive lägenhet, för de flesta från våning 3 och uppåt finns utsiktsbilder.

Området

I Högdalens centrum hittar du butiker, service, bowling, Högdalshallen och tunnelbanebibliotek. Högdalen är stället för dig som tycker om både rörelse och lugn. Området vid Högdalstoppen är som gjort för promenader och lek. På vintern är det en plats för pulkabacksåkning och på sommaren för skateboardåkning och frisbeegolf.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.