Nyproduktion på Östermalm

Drömmer du om att bo i nyproducerad lägenhet på Östermalm? Då har du kommit rätt.

Svea Symfoni och Svea Serenad är två projekt vi har till försäljning på Östermalm. Titta in på våra projektsidor och se vilka lägenheter som är kvar. Välkommen!

En lägenhet på Östermalm

Drömmer du om att bo på Östermalm? Vi kan hjälpa dig med den drömmen. Östermalm är en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar och i Sveakvarteren skapar Veidekke ett helt nytt kvarter med två projekt – Svea Symfoni och Svea Serenad. Båda projekten erbjuder 600 kvm lounge - så kallade Plussbolig®, som det bara finns tre av i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag. Loungens värdinna är en tillgång för dig som boende, värden kan hjälpa till med diverse praktiska tjänster; att lämna in kemtvätt, boka tid för däckbyte eller vattna blommorna när du är bortrest. Läs mer om loungekonceptet här.

Östermalm trivs man på

Här finns naturligtvis allt: restauranger och shopping men även närheten till Djurgården med Gröna Lund och Skansen. Allt ligger nära och nu har du möjligheten att uppleva Östermalm i våra nyproducerade lägenheter med alla moderna bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge om 600 kvm med service, gym, övernattningslägenheter och lokaler för fest och möten. Välkommen till ditt drömboende på Östermalm.

Nyproduktion i närheten av Östermalm - Norra Djurgårdsstaden

I det nya bostadsområdet Södra Värtan som tillhör stadsdelen Norra Djurgårdsstaden planerar vi för Svanenmärkta bostäder med direkt vattenläge vid kajen. Titta in på vårt projekt nedan och anmäl ditt intresse, så får du löpande information inför säljstarten.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.