Hög efterfrågan på exklusiva bostäder

Dagens Industri (DI) uppmärksammade i en artikel 8:e augusti, att det finns framgångsrika företag på en svajig bostadsmarknad – nämligen Veidekke.

Vi visste såklart om att det går att sälja bra bostäder, så länge erbjudandet är rätt, men det är extra roligt att även få uppmärksamhet för detta arbete av DI.

Boende med 600 kvm lounge

Artikeln handlar om vårt projekt, Sveakvarteren, i Stockholm med det unika konceptet Plussbolig®. Det är ett boende med extra service i from av 600 kvm lounge bemannad med en värdinna som hjälper till och löser diverse vardagliga bestyr, som vattna blommor när man är bortrest, ta emot paket när man inte är hemma eller boka festlokalen i loungen, där man även hittar övernattningsrum för sina gäster och ett gym. Läs mer om loungen här och om Anna Palmbäck, värdinna i loungen.

Vidare skriver DI att andra bostadsutvecklare inte lyckas lika bra, vilket man kunnat läsa om i flera andra artiklar, men för oss på Veidekkes så har försäljningen rullat på vilket kanske delvis har med vårt kampanjerbjudande på flera lägenheter i Sveakvarteren att göra.