600 kvm bemannad lounge

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads och Svea Symfonis lounge på ca 600 kvm. Dessa projekt är så kallade Plussbolig®, som det bara finns tre av i Sverige.

Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag. Loungens värdinna är en tillgång för dig som boende, värden kan hjälpa till med diverse praktiska tjänster; att lämna in kemtvätt, boka tid för däckbyte eller vattna blommorna när du är bortrest.

I loungen kan du umgås med grannar och vänner, ha affärsmöten, bjuda till fest när något ska firas, träna i gymmet eller låta barnen umgås i chill-outområdet när du tar en kaffe och läser tidningen. I loungen finns även tre övernattningsrum, modernt utrustade med dubbelsäng, bäddsoffa och eget badrum. Här kan långväga gäster övernatta när de kommer på besök, praktiskt och bekvämt. Loungen är privat och delas mellan bostadsrättsinnehavarna i Svea Serenad och Svea Symfoni. Kort sagt, här finns allt som gör det enkelt att leva och bo. Svea Serenad är ett bostadsprojekt som genomförs i samarbete mellan Selvaag Bolig och Veidekke Bostad. Läs mer om servicen som erbjuds och loungen här (pdf).

Svea Serenad – arkitektur och läge

Svea Serenad är den tredje etappen i Sveakvarteren, utformad av arkitektfirman Brunnberg & Forshed. Tillsammans med Svea Fanfar och Svea Symfoni bildar husen en hästskoformad byggnad som skapar en omfamning av Musikhögskolans nya spännande lokaler. Det första man möts av är den lugna, tidlösa fasaden med höga franska fönster vilket ger ljus och liv. I Svea Serenad har stor omsorg lagts på den exteriöra kvaliteten, där materialen är noga utvalda för att bli vackrare med tiden. Portar och trappuppgångar har fått utsmyckningar som signalerar klassisk tidlöshet. Här bygger vi bostäder där historia och kultur möter alla urbana krav på smakfull design, hänförande arkitektur och unika detaljer.

Här är enkelt att leva med endast några få minuters promenad till Östermalms oändliga utbud av shopping, kultur, restauranger och mysiga caféer. T-bana Stadion bara några minuter bort. Runt hörnet finns Lill-jansskogens rekreationsområden och en kort promenad hemifrån finns vackra Djurgården. Välkommen hem!

Plussbolig®

Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig. Plussbolig är ett koncept som utvecklats av det norska bostadsföretaget Selvaag och som blivit en stor framgång i Norge. Idag finns ca 1 500 färdigbyggda bostäder i Norge och Sverige enligt Plusskonceptet. Svea Symfoni och Svea Serenad är det tredje Plussprojektet i Sverige.