Exklusiv tvårummare med balkong och 600 kvm vardagsrum!

09-1303

2:a där varje yta är planerad för ett socialt liv. Med en 600 kvm bemannad lounge som ett andra vardagsrum finns gott om plats för vänner och familj.

Pris:
5 995 000 kr
Rum:
2 rum
Avgift:
4 326 kr/mån
Boyta:
49 kvm
Våning:
3 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Inflyttningsklar
Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Dokument

Exklusiv tvårummare med balkong och 600 kvm vardagsrum!

KAMPANJPRIS! (Prissänkt 645 000 kr).Tvårummare där varje yta är planerad för ett socialt liv med materialval av högsta kvalitet och design. Stor balkong med dubbla pardörrar ger ett fantastiskt ljusinsläpp och sovrummet är rymligt med platsbyggd garderob. Som förlängning av dina 49 kvm har du tillgång till vår stora bemannade lounge som serverar nybryggt kaffe för dagarna du vill arbeta hemifrån i ditt andra vardagsrum, gym och tre bokningsbara hotellrum för vänner som vill stanna över natten. Runt Kungliga Musikhögskolan bygger vi Sveakvarteren - exklusiva lägenheter på anrika Östermalm, på cykelavstånd från Stureplans butiker och restarunger. Här bor du nära Östermalms IP, Lill-Jansskogen med fem minuter till tunnelbanestation Stadion. Lägenheten är planerad för ett socialt liv med öppna ytor som ger plats för familj och vänner runt matbordet. Materialval är av högsta kvalitet med kök från SieMatic i utförande Sterling/Blanco, Maple bänkskiva och stänkskydd som ger ett tidlöst elegant uttryck. Alla vitvaror kommer från Miele. Balkongen med dubbla pardörrar tar vara på ljuset och ger rummet extra rymd. Sovrummet har gott om förvaring med platsbyggd garderob och badrummet är stilrent med dusch, samt kombinerad tvätt- och torktumlare. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och gym. Loungevärdinnan kan ordna med till exempel kemtvätt, städhjälp och boka bra restauranger. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv.

Välkommen till nästa visning

Söndag, 26 jan 11:00 - 11:45

Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm

Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Caroline Lundin, Fastighetsbyrån Östermalm

caroline.lundin@fastighetsbyran.se073-4310107

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Söndag, 26 jan 11:00 - 11:45

Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm

Visning i loungen och visningslägenheterna, Löjtnantsgatan 9B, 115 50 Stockholm

Lägg i kalendern

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Träffa Anna Palmbäck - värdinna i loungen

Ett bra värdskap i loungen är självklart väldigt viktigt och i den nya Pluss loungen kommer Anna Palmbäck att vara på plats för att ta hand om loungen och hjälpa dig som boende.

Läs hela intervjun här

Om våningarna

Våningarna i Svea Serenad (1-6 rok) är omsorgsfullt planerade för att passa ett modernt stadsliv. Tack vare de stora fönstren och balkongerna får du ett maximalt ljusinsläpp och generös utsikt. Utblickarna över den moderna Musikhögskolan och Stadions vackra båge är en attraktiv mix av historia och nutid. Våningarna är designade för att kunna skapa ett tidlöst och vackert hem.

Läs mer om projektet och våningarna i vår försäljningsbroschyr.

Inredningskoncept och tillval

Vi tycker att de finaste materialen skall ingå redan från början, därför har vi noga valt ut kvalitativa kök från SieMatic, bänkskivor från Silestone och vitvaror från Miele till din nya bostad. Kvaliteter såsom dold rördragning, golvvärme och slätmålade tak och väggar gör att du får väldigt goda förutsättningar att möblera precis som du vill ha det. En genomtänkt utvald sammansättning av material utan kompromisser.

Läs mer om våra inredningskoncept och tillval i vår val och inredningsbroschyr.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.