Exklusiv femrummare med egen concierge!

11-1101

Fantastisk 5:a med mycket hög standard. Social planlösning, utgång till generös terrass, fyra bra sovrum varav ett med fransk balkong.

Pris:
12 700 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
8 007 kr/mån
Boyta:
131 kvm
Våning:
1 tr
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Maj 2020
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Exklusiv femrummare med egen concierge!

På ett av Nedre Gärdets främsta lägen intill Kungliga Musikhögskolan finner vi exklusiva nyproducerade Melodislingan. Lägenheten är mycket väldisponerad, vardagsrum och kök i öppen planlösning, utgång till generös terrass, kök från SieMatic i utförande Platina/Steel bänkskiva och stänkskydd och vitvaror från Miele. Fyra bra sovrum varav ett master bedroom med balkong. Stilrent badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare från Miele, i anslutning till badrummet finns en platsbyggd garderobsvägg, i hallen finns gäst-wc med dusch. Till medlemmarnas förfogande finns en gemensam lounge om ca 600 kvm med gym, gästlägenheter, sociala ytor och concierge service. Loungen är bemannad och ingår i avgiften. Garage finns i fastigheten

Välkommen till nästa visning

Söndag, 2 feb 11:00 - 12:30

Melodislingan 40, 115 51 Stockholm. Samt loungen på Löjtnantsgatan 9b, 115 51 Stockholm.

Välkommen på öppet hus på Melodislingan 40, 5 st inflyttningsklara lägenheter! Även lounge och Svea Serenads visningslgh öppen.

Lägg i kalendern

Ansvarig mäklare:

Caroline Lundin, Fastighetsbyrån Östermalm

caroline.lundin@fastighetsbyran.se073-4310107

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Söndag, 2 feb 11:00 - 12:30

Melodislingan 40, 115 51 Stockholm. Samt loungen på Löjtnantsgatan 9b, 115 51 Stockholm.

Välkommen på öppet hus på Melodislingan 40, 5 st inflyttningsklara lägenheter! Även lounge och Svea Serenads visningslgh öppen.

Lägg i kalendern

600 kvm bemannad lounge – för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Serenads lounge på ca 600 kvm. Svea Serenad är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här

Träffa Anna Palmbäck - värdinna i loungen

Ett bra värdskap i loungen är självklart väldigt viktigt och i den nya Pluss loungen kommer Anna Palmbäck att vara på plats för att ta hand om loungen och hjälpa dig som boende.

Läs hela intervjun här

Om våningarna

Våningarna i Svea Serenad (1-6 rok) är omsorgsfullt planerade för att passa ett modernt stadsliv. Tack vare de stora fönstren och balkongerna får du ett maximalt ljusinsläpp och generös utsikt. Utblickarna över den moderna Musikhögskolan och Stadions vackra båge är en attraktiv mix av historia och nutid. Våningarna är designade för att kunna skapa ett tidlöst och vackert hem.

Läs mer om projektet och våningarna i vår försäljningsbroschyr.

Inredningskoncept och tillval

Vi tycker att de finaste materialen skall ingå redan från början, därför har vi noga valt ut kvalitativa kök från SieMatic, bänkskivor från Silestone och vitvaror från Miele till din nya bostad. Kvaliteter såsom dold rördragning, golvvärme och slätmålade tak och väggar gör att du får väldigt goda förutsättningar att möblera precis som du vill ha det. En genomtänkt utvald sammansättning av material utan kompromisser.

Läs mer om våra inredningskoncept och tillval i vår val och inredningsbroschyr.

Har du frågor?

Hör gärna av dig.