Underbar nyproducerad femma med två stora uteplatser!

8-1003

Trevlig 5:a med två balkonger. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för dig med stort umgänge eller som vill ha yta och rymd omkring.

Pris:
15 495 000 kr
Rum:
5 rum
Avgift:
8 514 kr/mån
Boyta:
138,5 kvm
Våning:
0
Status:
Till salu
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
Inflyttningsklar
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Underbar nyproducerad femma med två stora uteplatser!

Kontakta våra mäklare för att boka upp privatvisning! Inflyttningsklar, familjevänlig 5:a med fönster i tre väderstreck. Genomgående lägenhet med utgång till två stora uteplatser, varav den ena i sydvästläge som ger plats för familj och vänner. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, kök från SieMatic. Kökslucka Lotus White, Lotus/Ariel stenbänkskiva och stänkskydd, köket har även vinkyl. Alla vitvaror från Miele. Fyra bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter och rymligt badrum med avlastningsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare samt separat duschrum. Brf Svea Symfoni består av 103 lägenheter och erbjuder ett boende utöver det vanliga. Som en förlängning av ditt hem har du tillgång till vår bemannade lounge, tre hotellrum, festvåning och garageplats som nås via hissen. Loungevärdinnan kan underlätta din vardag genom att hjälpa till med barnkalaset, städhjälp och bära in matkassar till köket, hänga in kemtvätten i lägenheten och hjälpa dig att boka bra restauranger. Välkommen till ett modernare Östermalmsliv. Runt Kungliga Musikhögskolan, bredvid Lill-Jansskogen och Östermalms IP, bygger vi Sveakvarteren - omsorgsfullt planerade bostäder med lugna innergårdar och lekplatser. Här är det gångavstånd till en mängd fritidsaktiviteter som friidrott, ridning, bågskytte och tennis. Tunnelbanestationen Stadion ligger ett par minuter bort. Alla medlemmar i föreningen har tillgång till den 600 kvm stora bemannade loungen, gästhotell och festvåning.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Björn Strömberg, Fastighetsbyrån Östermalm

bjorn.stromberg@fastighetsbyran.se073-331 01 05

Anna Alvagard, Fastighetsbyrån

anna.alvagard@fastighetsbyran.se070-109 06 64

Svea Symfoni – arkitektur och läge

Svea Symfoni är den andra etappen i Sveakvarteren, utformad av arkitektfirman Brunnberg & Forshed. Tillsammans med Svea Fanfar (etapp 1) och Svea Serenad (etapp 3) bildar husen en hästskoformad byggnad som skapar en omfamning av Musikhögskolans spännande lokaler. Det första man möts av är den lugna, tidlösa fasaden med höga franska fönster vilket ger ljus och liv. I Svea Symfoni har stor omsorg lagts på den exteriöra kvaliteten, där materialen är noga utvalda för att bli vackrare med tiden. Portar och trappuppgångar har fått utsmyckningar som signalerar klassisk tidlöshet. Här bygger vi bostäder där historia och kultur möter alla urbana krav på smakfull design, hänförande arkitektur och unika detaljer. I Svea Symfoni bor du med närhet till stadens puls, t-bana 1 minut hemifrån och bara några få minuter till Lill-Jansskogen. Här finns bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget och en bemannad lounge med gym, övernattningslägenhet och lokal för fest och möten. Servicen som erbjuds i loungen förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

600 kvm bemannad lounge - för en bekvämare vardag

Som en extra guldkant i vardagen finns Svea Symfonis lounge på ca 600 kvm. Svea Symfoni är ett så kallat Plussbolig®, det tredje i Sverige. Plusskonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell i ditt hem, eller snarare ditt förlängda hem, och har tagits fram för att underlätta din vardag.

Läs mer här
Veidekke Svea Symfoni

Fler bostäder i projektet

8-1003 Svea Symfoni
8-1003
Svea Symfoni, Östermalm
5 rum
138,5 kvm
15 495 000 kr
Rum
5 rum
Boyta
138,5 kvm
Våning
0
Avgift
8 514 kr/mån
Typ
Lägenhet
Pris
15 495 000 kr
Status
Till salu
8-1402 Svea Symfoni
8-1402
Svea Symfoni, Östermalm
4 rum
139 kvm
Rum
4 rum
Boyta
139 kvm
Våning
4
Avgift
8 436 kr/mån
Typ
Lägenhet
Status
Reserverad