Kvadratsmart med många kvaliteter

I Haga Boulevard kan du välja mellan flera kvadratsmarta och lättmöblerade lägenhetstyper. Här visar vi några exempel från trapphus tre och fyra. Flera av lägenheterna erbjuder flera tillval- och frånvalsväggar som gör att du enkelt kan anpassa lägenheten efter dina behov.

Om bostäderna

Köket ligger alltid i en öppen planlösning med vardagsrummet vilket gör att du får en härlig möjlighet att låta matplatsen eller vardagsrummet ta mer eller mindre plats. Du väljer själv efter ditt behov! De större lägenheterna har en tydlig privat och social del.

Självklart har du ett eget källarförråd för förvaring av dina saker. I anslutning till den stora, luftiga entrén finns olika förråd för cykel och barnvagn. Behöver du fixa med cykeln eller pumpa däcken på vagnen kan du göra det i mekarstationen i garaget. Garaget finns under husen med hiss direkt upp till bostäderna - enkelt och smidigt.

Möjlighet till flexibel planlösning.

Exempel på de möjligheter som finns kring tillval- och frånvalsväggar:
- 4 rum och kök om 75,5 kvm kan bli en rymlig 3:a med extra WC/dusch
- 4 rum och kök om 93,5 kvm kan bli en smart 5:a – eller en 3:a med uthyrningsdel
- 5 rum och kök om 102 kvm kan bli en rymlig 4:a med stora sällskapsdelar

Hitta din bostad i bostadsväljaren

Här kan du enkelt botanisera mellan planlösningar, pris och läge.
Klicka här

2 RUM OCH KÖK | 35-46,5 KVM

Tvårummarna är ett yteffektivt boende, många med balkong. Funktionellt kök i kombination med lättmöblerat vardagsrum ger mycket funktion till få kvadrat. Du får också ett mysigt sovrum. För att underlätta i vardagen har du både diskmaskin i köket och badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Se större bild

3 RUM OCH KÖK | 55 KVM

Kvadratsmarta lägenheter och de allra flesta erbjuder ett generöst balkongliv med dubbla balkonger. Här får du ett extra rum, perfekt för barnrum eller arbetsrum. Den öppna planlösningen ger en flexibel möblering med gott om plats för både soffa och stort matbord för härliga middagar. Badrum med tvättmaskin och torktumlare, goda förvaringsmöjligheter i sovrum och hall underlättar i vardagen.

Om du vill ha en trea på fler kvadratmeter har möjlighet att välja bort en vägg på våra fyror om 75,5 kvm. I fall du vill ha en rymlig tre och dessutom en uthyrningdel ska du titta på våra fyror om 93,5 kvm.

Se större bild

4 RUM OCH KÖK | 75,5-93,5 KVM

Haga Boulevards fyrarummare är härliga familjelägenheter med allt du kan önska dig i form av bekvämligheter. Den öppna planlösningen ger möjlighet för stor soffgrupp samt och att duka långbord för middag eller fest. Alla fyror har en eller två balkonger som hela familjen får plats på. Familjen slipper trängas med morgonbestyren då det både finns ett härligt badrum samt en separat wc/dusch.

Fyrarummarna om 75,5 kvm kan bli en rymlig 3:a med extra WC/dusch. Fyrorna på 93,5 kvm har många möjligheter, antingen en smart 5:a eller en 3:a med uthyrningsdel. Två entréer till bostaden ger möjlighet till separat uthyrningsdel, generationsboende eller för den egna företagaren. Om du vill ha riktigt stora sällskapsdelar kan femmorna bli en rymlig 4:a.

Se större bild

5 RUM OCH KÖK | 102-102,5 KVM

Femrummarna är belägna högst upp i huset med dubbla balkonger samt terrass mot innergården som fungerar som ett extra rum. Lägenheterna har en genomgående planlösning och underbara sällskapsytorna för både vardag och fest. Flera familjer får plats när det är dags för middagsbjudning. Ett bekvämt boende med sovrumsdel mot innergården, två badrum och förvaring med både garderober och walk in closet

Vill du ha en ännu mer yteffektiv femma finns det möjlighet att skapa en av fyrorna på 93,5 kvm.

Se större bild