Nyproducerad minitrea i Hagastaden

8-1202

Nu finns chansen att köpa en minitrea i Brf Hagaterrassen 1 (lägenheten är upptagen som 2 rok i den ekonomiska planen).

Rum:
3 rum
Avgift:
2 857 kr/mån
Boyta:
53,5 kvm
Våning:
2 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
April 2019
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Nyproducerad minitrea i Hagastaden

-Dubbla dörrpartier till balkong, ett från vardagsrum och ett från sovrum. -Hall med bra förvaring. -Badrum med tvättmaskin och torktumlare. -Kök med vit, smakfull inredning från Marbodal, handtag i rostfritt, ljusgrå kompositskiva och vita kakelplattor. Dimmer för spotlights under väggskåp. Vitvaror från Siemens. -Genomgående vitpigmenterad ekparkett och fönsterbänkar i grå natursten. Grå klinker i entré. -Badrum med vitt kakel i halvförband och grå klinker. Handdukstork. -Sovrum målas i "dimblå" färg. -Tillhörande förråd -Gemensam takterrass -Garage i föreningen (separat kö) -Inflyttning kan ske från 4 april 2019.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Lyssna på vår mäklare

Hagastaden

Området blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Här bildar bostäder och arbetsplatser en urban och tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Hagastaden förenas med storstadspuls men också tid för avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. Direkt utanför dörren, mitt i det sjudande vimlet, bjuder nya Norra Stationsparken in till en skön paus. Under 2019 planeras en säljstart för vårt nästa kvarter i området, Haga Boulevard

Klicka här för att läsa mer om, och anmäla intresse till nästa etapp.

Norra Stationsparken

Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt ena och Hagaparken med Brunnsviken åt andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här stannar du kanske till för en middag på väg hem från jobbet, eller strosar runt med en kaffe på helgen. På kort avstånd ligger engelskinspirerade Hagaparken, belägen vid Brunnsvikens västra strand. Promenera bland sagolika omgivningar, fika på något av caféerna, eller ta en helgbrunch i de magnifika Koppartälten. Sommartid är området ett solbadande mecka. Att ta sig till Hagaparken från Hagastaden är en enkel historia, via gångstråk som utformas enligt kommunens stadsplanering.

Utmärkta kommunikationer

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. Åk enkelt både söderut och norrut via Odenplan och T-centralens nya stationer. Citybanan öppnade sommaren 2017. I Hagastaden tillkommer den nya gula tunnelbanelinjen som går mellan Odenplan och Arenastaden. I dagsläget går även många busslinjer genom området. Dessutom är Norra länken med E4:an klar och löper under marken till planerade Norra Stationsparken.

Vad händer mer?

Är du nyfiken på Hagastadens utveckling kan du läsa mer på Hagastaden.se eller på Stockholms stads hemsida

hagastaden.se

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.