Kvadratsmart radhus i en lugn och trygg idyll

C3

Vacket radhus ovanför Marielundsviken med genomarbetade funktioner och flexibel planlösning som ni kan anpassa utifrån era behov.

Rum:
5 rum
Avgift:
4 978 kr/mån
Boyta:
102 kvm
Biarea:
7 kvm
Status:
Såld
Boendeform:
Radhus
Driftkostnad:
165 kr/mån
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Kvadratsmart radhus i en lugn och trygg idyll

Radhusen i Marielundsviken är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen - i köket, hallen eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma. Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan. När du köper en nyproducerad bostad av Veidekke ingår från och med 1 februari 2018 ett trygghetspaket för dig som bostadsköpare. Läs mer om detta på projekthemsidan.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Sanna Magnusson, Fastighetsbyrån Mariefred

sanna.magnusson@fastighetsbyran.se070-6886374

Se området

Drönarbild
Se mer här

Trähus med omsorg om detaljer

Vi gillar trähus och har arbetat med fasaden utifrån det. Inspirationen kommer från klassisk trähusarkitektur som vi har stöpt om i en lite modernare form. Det är generöst med fönster och alla hus har en egen trädgård med stor altan.

Drömmen om ett eget radhus i en lugn och trygg idyll

Våra radhus är väl genomarbetade både till estetik och funktion. Med en unik flexibilitet kan du välja hur många rum du vill ha i ditt hus. Det finns möjlighet att lägga till ett sovrum på bottenvåningen. Du kan låta oss bygga ett fullt bjälklag på övre planet eller välja att spara en öppen del som istället ger dubbel rumshöjd på bottenvåningen – i köket eller vardagsrummet. På så vis kan du välja att flytta in i en luftig trea såväl som i en femma.

Andra projekt i Strängnäs

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.