Gavelläge & fint ljusinsläpp

1-1301

Gavellägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck! Lägenheten har balkong som vetter mot Stadsskogen.

Rum:
4 rum
Avgift:
6 761 kr/mån
Boyta:
112 kvm
Våning:
3 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2017-2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Gavelläge & fint ljusinsläpp

Läcker gavellägenhet med utmärkt läge mot Stadsskogens grönska. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen som vetter mot Stadsskogen. Vidare har lägenheten tre sovrum i varierande storlekar med bra förvaring i varje rum. Som boende i den här lägenheten har du ett badrum med dusch och en WC med dusch. Båda med klinker på golv och helkaklade väggar. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar i standardutförande i hela lägenheten.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Torbjörn Frylén, Mäklarhuset

torbjorn.frylen@maklarhuset.se018-60 60 23
Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.