4:a med bra planlösning

2-1203

4:a med väl genomtänkt planlösning. Luftig planlösning och öppet mellan kök och vardagsrum.

Rum:
4 rum
Avgift:
5 646 kr/mån
Boyta:
94 kvm
Våning:
3 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2017-2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

4:a med bra planlösning

4:a med väl genomtänkt planlösning. Luftig planlösning och öppet mellan kök och vardagsrum. Vill man separera dessa två rum finns möjlighet att skilja av med en vägg. Två av lägenhetens tre sovrum ligger bredvid varandra. Det större har bra förvaring i skjutdörrsgarderob längs med ena långsidan och det mindre sovrummet har två garderober. I andra delen av lägenheten finns ytterligare ett sovrum. Lägenheten har vidare ett badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. I grundutförandet finns ekparkett genomgående och väggarna är ljust målade i vitt. Den rymliga balkongen hittar du med utgång från vardagsrummet. Tillval som ingår: Kökskakel 30x60 cm stående

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Torbjörn Frylén, Mäklarhuset

torbjorn.frylen@maklarhuset.se018-60 60 23
Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.