Gavelläge mot Stadsskogen

6-1402

Stor 4:a med gavelläge mot Stadsskogen. Köket och det rymliga vardagsrummet har flexibel planlösning och utgång till balkongen.

Rum:
4 rum
Avgift:
5 805 kr/mån
Boyta:
95 kvm
Våning:
5 tr
Status:
Såld
Boendeform:
Lägenhet
Beräknad inflytt:
2017-2018
Upplåtelseform:
Bostadsrätt

Gavelläge mot Stadsskogen

Stor 4:a med gavelläge mot Stadsskogen. När du kommer in i hallen och tar vänster finner du en separat sovrumsdel med lägenhetens större sovrum, ett mindre sovrum och en WC. Det stora sovrummet är på hela 20 kvm och har en stor skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Vidare finns ytterligare ett sovrum med ingång från köket. Köket och det rymliga vardagsrummet har flexibel planlösning och från vardagsrummet finns även utgången till den stora balkongen med söderläge. Utöver WC finns även ett större badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare. Ekparkett och vitmålade väggar i grundstandard – men här finns möjlighet att göra tillval för den som önskar något annat.

Har du frågor om projektet?

Kontakta oss gärna

Vill du få löpande information om projektet. Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss.

Anmäl intresse

Ansvarig mäklare:

Torbjörn Frylén, Mäklarhuset

torbjorn.frylen@maklarhuset.se018-60 60 23
Att bo i Södra Rosendal

Rosendal i framkant

Rosendal är en ny och spännande stadsdel bara några minuters cykelväg från centrala Uppsala. Det blir ett område med en mix av bostäder, handel, service och universitetsanknuten verksamhet. Är du sugen på god mat ligger bland annat restaurangen Thaibreak rakt över, i samma hus som SEB USIF Arena. Ta med maten hem till fredagsmyset eller njut av den direkt på plats, med en skön närhet till ditt hem. Intill tennisarenan finns aktivitetsparken med bland annat gungor och studsmattor för barnen, ytor för både ungdomar och vuxna varvat med grönska. Mitt bland socialt umgänge och plats för träning kommer det även finnas bänkbord för den som vill slå sig ner och bara ta en fika.

Ta en paus i Stadsskogen

Längtar du efter en andningspaus mitt i vardagen? Stadsskogen är ett populärt friluftsområde fyllt av resliga tallar, blåbärsris och egentid. Här finns det gott om stigar för en promenad eller joggingtur, längdskidor i elljusspår, stigar som går förbi fågeldammar och gamla stenbrott. Förflytta dig till en sagomiljö i Stadsskogens smultronställe – Trollskogen. En lummig plats där du också kan vandra i berömda spår. Carl von Linné kom regelbundet hit och på hans Gottsundavandringar passerade han skogen. Idag startar en av Linnéstigarna vid Gläntan i Stadsskogen.

Har du frågor? Hör gärna av dig.

Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 020-22 22 66.